Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟ ΕΓΩ ΜΑΣ Ο ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΣ

 ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ

Φίλοι μου αυτά που τώρα ακούγονται στις εκπομπές και από δήθεν αφυπνισμενους , τα έχουμε δώσει δωρεάν εδώ και χρόνια , και πάντα είναι εκεί για οποιον ψάχνει.
Αυτό που ζούμε δεν είναι κάτι νέο, είναι απλά που ΄τώρα έχει γίνει τόσο έντονο που δεν μπορείς να μη το βλέπεις γύρω σου και μέσα σου.
Η κατεύθυνση έχει παρθει από το συλλογικό εδώ και καιρό και όταν έχεις αφεθεί στο ρέμα που δυναμώνει ...πριν τον καταρράκτη είναι πολύ σπάνιο να προλάβεις να τσαβηχτείς!
Σαφώς και γίνονται προσπάθειες και υπερπροσπάθειες...
Σαφώς ολοι ελπίζουν και εύχονται αντί να πιστεύουν , επειδή δεν γνωρίζουν!
Σαφώς μερικοί εκμεταλλέυονται την κακό-μοιρη ανθρωπότητα!
Όμως αυτό έχει χτιστεί με την δική μας συναίνεση και ψυχή ασχέτως εάν δεν είναι συνειδητοί οι άνθρωποι στις ενέργειες τους και στις εκφράσεις τους!
Είναι αναπόφευκτη ηδήθεν λυση μέσω κάθε είδους τεχνολογίας επικινδυνης και μή στην εξέλιξη που έχουμε φτιάξει να ζήσουμε εάν δεν αλλάξουμε!
Βλέπετε η αλλαγή δεν είναι απλά επιθυμία, ούτε ελπίδα , ούτε τρέλα...είναι δράση αρμονικη ως προς τους νόμους τους συμπαντικούς!
Έτσι πάντα σε κάθε τέλος κάθε κύκλου Ενιαυτού, η ανθρωποτητα σοκάρεται και προσπαθεί καθυστερημένα να κάνει αυτό που έπρεπε να ειχε κάνει καιρό!
Έτσι ειβάλουν στα αστρικά τους λόγω μηχανικής φαντασίας και προσπαθούν να ελξουν παράλληλες πραγματικότητες του στρικού, της φαντασίας τους, χωρίς βέβαια επιτυχία λόγω λήθης!
Μερικά φαινόμενα αφύπνισης ή φαινομενικής αφύπνισης συμβαίνουν επειδή η πληροφορία εξαπλώνεται, αλλά οι άνθρωποι δεν έχουν την δυναμ,η να την κατανοήσουν σε τόσο γρήγορο ρυθμό ώστε να μπορεξουν να προλάβουν τα επιλεγμένα τους!
Φυσικά η κατακριση και ο φόβος θαβεται βαθύτερα αντί να ξεπεραστεί και έτσι για να μην πονάνε ή να μην πονέσουν από τον υλισμό καταλήγουν στην τρέλα να πιστευουν ή στην πραγματικότητα, να ελπίζουν σε βοήθειες, σε παραδεισους και αναλήψεις της γης κτλ, εκτος 'ομως από το να παρουν την ευθύνη της αγνοιας τους και έστω και τώρα να μετανοήσουν!
Βαφτιζουν οι κακομοιροι κάποιος σαν αρνητικούς για να πάρουν την θέση του θετικού στην πλανεμένη φαντασία τους!
Σε μια τέτοια κοινωνία παρασιτική ως προς τη Γη και δυσαρμονική με τους νομούς του "θεού" , ο μόνος θεός είναι το αποκομένο εγώ τους!
Το αποκομμένο εγώ ποτέ δεν αναβαθμιζεται επειδή είναι ενας ρόλος μηχανικός φταγμένος ψυχολογικά από τις συχνότητες τοπυ σελήνιακού φωτός !
Παρακολουθώ με συμπόνια την ανθρωπότητα στην τρέλα που έχει εισχωρήσει και τα γεννήματα της τρέλας που βγάζει την ευθύνη εξω από τον εαυτό!
Ξέρουμε ότι είναι η ντοπα για να μπορέσει να περάσει με τον λιγότερο πόνο τα γεγονότα των αλλάγών της κοσμικής εξελιξης!
Πεπεισμένοι οι περισσότεροι ότι δεν είναι ο καρκίνος αυτοί, μαχονται με μισος τους δήθεν αντιπαλους!
Εχω σταματήσει να εύχομαι επειδή είμαι πολύ ασήμαντος για ξέρω το καλό της ανθρωπότητας και τί χρειάζεται ακόμα να περάσει!
Οι ψυχές είναι αιώνιες επεδή είναι το αστρικό φως και όσο τις γειώνουμε στο φυσικό σώμα ο εσωτερικός γάμος είναι στο δρόμο της αρμονικής συμβίωσης!!
Ειρήνη σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟ ΕΓΩ ΜΑΣ Ο ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΣ

  ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Φίλοι μου αυτά που τώρα ακούγονται στις εκπομπές και από δήθεν αφυπνισμενους , τα έχουμε δώσει...