Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

3 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Φίλοι μου, σήμερα θα αναλύσουμε τρεις τρόπους με τους οποίους μπορούμε να δημιουργήσουμε τη δική μας συνειδητή πραγματικότητα ,  πάντα κάτω από την κβαντική αντίληψη της  συνείδησης που μας διαπερνά κατά τη διάρκεια της μεταμόρφωσης που βιώνει η ανθρωπότητα. Είχαμε μιλήσει και σε άλλες αναρτήσεις για τη δύναμη του να ζεις στο τώρα, να ζεις στον ενθουσιασμό σου , να είσαι ο πραγματικός εαυτός σου.

Αφήστε τον εαυτό σας να καταλάβει οτι, βλέπουμε αυτό που πιστεύουμε και όχι  πιστεύουμε ότι βλέπουμε.
Εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε το είδωλο στο καθρέφτη που ονομάζουμε φυσική πραγματικότητα.
Ότι εμείς πιστεύουμε είναι αυτό που βλέπουμε, αυτό που ζούμε στο 3 ντι κόσμο του ολογραφικού σύμπαντος.
Οι σκέψεις τα συναισθήματα και τα πιστεύω είναι αυτά τα μέρη που σχηματίζουν το εγώ, τη προσωπικότητα μας. Η προσωπικότητα είναι ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που διαμορφώνουμε από τα 7 περίπου χρόνια μας και μετά και αλλάζει συνεχώς λίγο η πολύ. Δημιουργείται από όλα τα δεδομένα, όλες τις συχνότητες, όλα τα πιστεύω που έχουμε από παλιότερες και τωρινές ενσαρκώσεις. Είναι το πρίσμα μέσω του οποίου δεχόμαστε όλες τις πληροφορίες για να τις υλοποιήσουμε και βιώσουμε το όνειρο στο φυσικό πεδίο.

Ας αναλύσουμε λίγο τα μέρη της προσωπικότητας.
Είπαμε οτι αποτελείται η προσωπικότητα από τα πιστεύω-  τα  συναισθήματα-   και τις σκέψεις-.Αυτά όλα είναι ο χαρακτήρας,  η συμπεριφορά ενός ατόμου.

Τα "πιστεύω" είναι βαθιά ριζωμένα μέσα μας, και τα περισσότερα λειτουργούν ασυνείδητα για μας .Είναι και αυτά στα διάφορα επίπεδα συνειδήσεις που ονομάζει η επιστήμη ασυνείδητο. Είναι το κομμάτι εκείνο που λειτουργεί αυτόματα διότι δεν το ασκούμε συνειδητά ,και που γεννάει όλα τα υπόλοιπα μέχρι την εκδηλωμένη ενέργεια που λέμε πράξη.
Τα πιστεύω είναι η πρώτη χειραφέτηση της ενέργειας ώστε να εκδηλωθεί σαν φυσική πραγματικότητα. Ό,τι υπάρχει στο κόσμο, από ένα μόριο, μέχρι κάποιο γεγονός υπάρχει επειδή το πιστεύουμε.
Επίσης εδώ θα ήθελα να πω πως δεν υπάρχει στην πραγματικότητα αυτό που λένε "πιστεύω λίγο" η πολύ!  Πάντα πιστεύουμε 100% αλλά, απλά αλλάζουμε στο τι πιστεύουμε κάθε φόρα.
Η αλλαγή ανάμεσα στα πιστεύω μας είναι κάτι που γίνεται απο τη στιγμή που δημιουργούμε τη προσωπικότητα μας και συνεχίζει να γίνεται αυτόματα. Αυτόματα ,από φύση ,αλλά ασυνείδητα διαμορφώνουμε καινούργια πιστεύω βάσει των εμπειριών που έχουμε.Η αλλαγή των πιστεύω μας, γίνεται τόσο συχνά όσο και η αλλαγή του καθ τι που υπάρχει στη πραγματικότητα μας.
Για κάθε πράγμα που συμβαίνει σε μας, κρύβεται από πίσω ένα πιστεύω-ορισμός μας ,που μας κάνει να εκπέμπουμε την ανάλογη προς αυτό δόνηση, με συνέπεια να δημιουργείται πάνω στην αντανάκλαση της φυσικής πραγματικότητας το σενάριο εκείνο ώστε να μας δίνει πίσω την ίδια ενέργεια μας.

Λαμβάνουμε ότι εκπέμπουμε.Η φυσική πραγματικότητα δεν είναι η αλήθεια!Η μόνη αλήθεια είναι η εμπειρία που παίρνουμε από κάθε σενάριο που δημιουργούμε πάνω στην ψευδαίσθηση που λέμε φυσική πραγματικότητα.


Τα συναισθήματα θα λέγαμε οτι είναι υποσυνείδητα προς εμάς διότι, μπορούμε και καταλαβαίνουμε πότε αλλάζουν και πότε συμβαίνουν, αλλά πάλι δεν είναι στην επιλογή μας να τα έχουμε συνειδητά.Τα συναισθήματα είναι η ενέργεια σε κίνηση, η προώθηση, η επιθυμία, το μέσον ανάμεσα στα πιστεύω και στη σκέψη-πράξη.Τα συναισθήματα έρχονται από τα πιστεύω μας.  Για να υπάρχει  συναίσθημα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει ένα πιστεύω, ένας ορισμός για κάτι ώστε να μας δημιουργήσει το συναίσθημα.

Οι σκέψεις είναι η ενέργεια που έρχεται από τα συναισθήματα,που έρχεται από τα πιστεύω. Κάθε σκέψη αν και μπορεί να φαίνεται να έρχεται απ ευθείας από τα πιστεύω, πηγάζει από τα συναισθήματα. Μπορεί σε μερικά άτομα απλά να μη μπορούν να βιώσουν ορισμένα συναισθήματα διότι άπλα να μην έχουν ούτε την υποσυνείδητη αντίληψη των δονήσεων που τους διαπερνά,και να νιώθουν μια απάθεια σχετικά με μια σκέψη. Κατά βάθος είναι η φαινομενική ασυνειδησία που βιώνει το άτομο σε ποσοστό ώστε να μην υπάρχει στη συγκεκριμένη σκέψη η σχέση με το συναίσθημα και πολύ περισσότερο ,να μην υπάρχει σχέση με το πιστεύω.

Είπαμε οτι αυτά τα τρία πιστεύω-συναίσθημα-σκέψη συντελούν ώστε να εκδηλώνεται η ενέργεια σαν πράξη, οτι συντελούν τη  συμπεριφορά του κάθε ατόμου.

Κάθε φορά που λέμε να ζείτε στον ενθουσιασμό σας, εννοούμε σαν ενθουσιασμό, τις υψηλότερες δονήσεις που μπορείτε να φτάνετε στο φυσικό πεδίο , που σας κάνουν να γεμίζεται με φως,  με ενέργεια, και αρα να είστε περισσότερο από τον αληθινό εαυτό σας, και να είστε σε αρμόνια με τον ανώτερο εαυτό σας, και να κυλάτε πάνω στο δικό σας μονοπάτι εξέλιξης, μέσω της γραμμής της ελάχιστης αντίστασης(ελάχιστη πάλη-πόνος-κόπος). Η πραγματική αντίσταση είναι όταν δεν είστε ο αληθινός σας εαυτός,και αυτό φαίνεται με τα βάσανα και το πόνο που νιώθεται διότι ακούτε τους άλλους και όχι εσάς.
Κάθε φορά που νιώθεται, αυτό που λέμε, άνευ όρων αγάπη, ενθουσιασμό, πληρότητα, Ειρήνη κλπ είναι επειδή έρχεστε σε αρμόνια με το ανώτερο μέρος του εαυτού σας, με το όλον, γίνεστε περισσότερο "εσείς", γίνεστε αυτό που είστε πραγματικά και όχι αυτό που νομίζατε οτι ήσασταν.

Όταν λοιπόν, η προσωπικότητα είναι σε αρμόνια με το ανώτερο μέρος σας , και δεν διαφοροποιείται, δεν διαχωρίζεται,( όπως έγινε σε παλιότερα μέρη του χρόνου για να μάθει την ατομικότητα της στη φυσική πραγματικότητα),   τότε όσο περισσότερη αρμόνια υπάρχει, τόσο πιο μεγάλος ενθουσιασμός, χαρά,  αγάπη χωρίς όρους, φως , θα μπορεί να βιώσει η συνείδηση στη φυσική πραγματικότητα που ζούμε. Δηλαδή είναι σαν να γινόμαστε ένα μεγαλύτερο κανάλι ενέργειας από τα ανωτέρα επίπεδα στα κατωτέρα από όταν ήμασταν χωρίς αρμονία.
Και μεγαλύτερο κανάλι ενέργειας σημαίνει, μεγαλύτερη δύναμη-ενίσχυση σε οτι θέλουμε να εκδηλώσουμε, υγεία, πληρότητα, πληροφορίες και φυσικά Ευτυχία, αγάπη χωρίς όρους, Ειρήνη, συλλογικότητα μαζί με ατομικότητα.



Ο πρώτος τρόπος λοιπόν όπως αναφέραμε , είναι να ζεις στο τώρα, κάνοντας αυτό που σου αρέσει περισσότερο, διότι δονούμενος με μεγάλη ταχύτητα, γεμάτος φως , ζεις πιο πολύ τη στιγμή, διότι αυτό κάνεις όταν είσαι πραγματικά ο εαυτό σου, συγκεντρώνεσαι στη στιγμή και ο χρόνος εξαφανίζεται. Περισσότερο ενθουσιασμός-περισσότερη ταχύτητα συχνοτήτων δονήσεων-περισσότερο φως-περισσότερη συνείδηση, λιγότερη αντίληψη του χρόνου, λιγότερη απόσπαση-διάσπαση του νου σε άλλα πράγματα-περισσότερο ο αληθινός εαυτός μας-περισσότερο ενίσχυση από το όλον για δημιουργία αυτού που πραγματικά θέλουμε. Όλα είναι συγχρονισμός, όλα είναι σε τι δονήσεις θα συχρονιστουμε
Με άλλα λόγια..είπαμε ότι εκπέμπεις λαμβάνεις, αρα όταν εκπέμπεις Ευτυχία τι θα λάβεις? όταν εκπέμπεις πληρότητα? αγάπη? κτλ



Ο δεύτερος τρόπος είναι να αλλάξεις τα πιστεύω σου. Αυτό απαιτεί αυτοπαρατήρηση. Κάθε τι που μας συμβαίνει υπάρχει διότι εμείς το δημιουργούμε και κάνεις άλλος, επειδή έτσι πιστεύουμε , και αρα αυτό εκπέμπουμε. Όλα τα άλλα άτομα είναι απλά συγχρονισμένα μαζί μας, για να μας βοηθήσουν όπως και μεις αυτούς, να εκδηλώσουμε το σενάριο-γεγονός στη φυσική πραγματικότητα, για να δούμε όλοι το τι εκπέμπουμε.
Δεν υπάρχει "έτυχε να τον σκοτώσει ένας ξένος", δεν υπάρχει "έτυχε να τη γνωρίσει" δεν υπάρχει τίποτα τυχαίο ,μονο συγχρονισμός δονήσεων μεταξύ του φαινομενικού θύτη με το φαινομενικό θύμα. Και οι δυο παίζουν το σενάριο διότι συχρονιστηκαν στις δονήσεις κάποιας ενέργειας που πρέπει να ισορροπήσουν μεσω της αναλογης εμπειρίας του ρολου τους. Βέβαια αυτό μπορεί να συμβαίνει για πολλές ενσαρκώσεις, και πολλές φορές σε μια ενσάρκωση, αν δεν θέλει κάποιος να προχωρήσει στο "μονοπάτι" του. Παρ όλα αυτά μπορεί να διαλέξει πολλά διαφορετικά σενάρια που όμως να σχετίζονται με τον ίδιο τύπο ενέργειας.
Το να αλλάξεις τα πιστεύω σου σημαίνει να μπεις στο ασυνείδητο σου. Σημαίνει να κάνεις το ασυνείδητο σου συνειδητό!
Σημαίνει να αφήσεις τον εαυτό σου να καταλάβει οτι δεν υπάρχουν διαχωρισμοί παρα μόνο όταν εμείς τους δημιουργούμε για να κατανοήσουμε κάποιο μέρος του Όλου.
Πρέπει να ερευνούμε τη Ζωή και να λέμε..."τι δεν μου αρέσει από τη Ζωή που κάνω?"
Μόλις εντοπίσουμε το τι μας δίνει άσχημα συναισθήματα ρωτάμε πάλι "τι "πιστεύω" πρέπει να έχω ώστε να δημιουργώ -εκπέμπω ασυνείδητα αυτή τη πραγματικότητα?"
Μόλις καταφέρουμε να εντοπίσουμε το πιστεύω αυτό που μας δίνει τη πραγματικότητα που δεν θέλουμε...αυτόματα νικήσαμε!!! έγινε πλέον συνειδητό, η μισή δουλειά έγινε,αυτόματα έγινε ουδέτερο σε ενέργεια και δεν ασκεί δύναμη πάνω μας από "μόνο" του.
Δεν λέγω οτι είναι εύκολο διότι μπορεί το κάθε πιστεύω να είναι καρπός ενός άλλου κρυμμένου και ενός άλλου και όλα να συσχετίζονται, σε σημείο που για να αλλάξουμε μια πραγματικότητα , να πρέπει να αλλάξουμε ένα πλήθος από πιστεύω που τη δημιουργούν.
Καταλαβαίνετε οτι όποια άτομα έφτασαν στο σημείο να έχουν πλήρη επίγνωση, πλήρη μετατροπή σε συνείδηση του υποσυνείδητου και ασυνείδητου , μπορούν να εκδηλώσουν οτι θέλουν, και χωρίς βέβαια τα όρια των φυσικών νόμων οι οποίοι είναι και αυτοί γέννημα πρωταρχικών "πιστεύω" βαθιά στο ασυνείδητο.
Αφού βρούμε το πιστεύω που ασυνείδητα είχαμε, μένει μετά να το αλλάξουμε με το πιστεύω που θα μας κάνει να νιώθουμε χαρά αντι για βάσανο.  Πχ αλλάζουμε το πιστεύω που λέει οτι..."Η επιτυχία πάνω στο  "τάδε θέμα"  είναι κάτι δύσκολο να καταφέρεις"... με το πιστεύω που λεει οτι "Η επιτυχία πάνω στο(τάδε θέμα)είναι εύκολο να το καταφέρω"!!
Είναι σαν να βάζουμε ενα άλλο πρόγραμμα να τρέξει μέσα μας.Θα λειτουργούμε αλλιώς και αυτό θα φανεί στη πραγματικότητα μας.
Μη ξεχνάτε οτι οταν πραγματικά αλλάξετε καποιο "πιστεύω", η πρώτη αλλαγή θα είναι η συμπεριφορά σας και όχι η πραγματικότητα,(αν και θα την λαμβάνετε αλλιώς), στη πορεία θα αλλάξει και αυτή στα μέτρα σας.



Ο τρίτος τρόπος για να εκδηλώσετε την πραγματικότητα που θέλετε, είναι όταν δεν μπορείτε να αλλάξετε τα πιστεύω σας, και αρα δεν μπορείτε να κάνετε και αυτό που σας αρέσει περισσότερο λόγω κάποιων ορίων που εσείς έχετε βάλει  ασυνείδητα , είναι να προσπαθήσετε να δείτε και να ειστε στο θετικό σημείο ,έστω και από τα "πιστεύω" που δεν είναι τα καλύτερα για σας. Δηλαδή αν κάτι "πρέπει" για σας να συμβαίνει...προσπαθήστε να δείτε το θετικό στην ύπαρξη του, διοτι παντα υπάρχει και το θετικό, διότι όλα είναι ουδέτερα και εμείς τα πολώνουμε με την ενέργεια που τους δίνουμε.
Πχ έχουμε ένα πιστεύω που λέει οτι "αν παραιτηθώ απο τη δουλειά μου για να κάνω αυτό που μου αρέσει θα περάσω βάσανα". "Από την άλλη κάθε φορά που πάω στη δουλεία μου περνάω βάσανα διότι δεν μου αρέσει και βαριέμαι". "Επομένως είμαι σε μια φάση που δεν ξέρω τι να κάνω και περνάω χάλια".
Εκεί ερχόμαστε και λέμε λοιπόν οτι αφού δεν θέλεις να αλλάξεις το πιστεύω σουπου λέει οτι " αν ακούς τον εαυτό σου θα γίνει κάτι κακό" και παραμένεις στη δουλεία...Θυμήσου κάθε φορά που πας το γιατί έχεις διαλέξει να είσαι κει,    μην ξεχνάς κάθε φορά τους λόγους που εσύ ο ίδιος έχεις βάλει σαν επιχείρημα ώστε να μη φύγεις. Αντι να λες βαριέμαι και να βάζεις τον εαυτό σου έξω από τα επιχειρήματα που έχεις για μείνεις, δες τη δουλεία μέσα απο τα επιχειρήματα σου και κανε τη με μεράκι.
 Αντι να λες "πάω πάλι στη βρομοδουλειά" και "να δω πως θα περάσει πάλι η μέρα", και να βασανίζεσαι, να λες " πάω πάλι στη δουλεία για αυτό και αυτό και αυτό το λόγο", δώσε αξία στα επιχειρήματα που έχεις,  ώστε "πιστεύω"- συναίσθημα και σκέψη-πράξεις να είναι σε αρμόνια.
Αν το κάνεις αυτό, θα κοιτάς τη θετική σου πλευρά, τα επιχειρήματα σου και όχι την αρνητική, και αυτό θα σε φέρει στο να έχεις συνείδηση του  τί  και  γιατί το κάνεις, και θα σου φέρει μεράκι, και το μεράκι σημαίνει οτι θα ζεις τον ενθουσιασμό σου,που σημαίνει οτι θα έχεις πηδήξει στο 1 τρόπο και θα ελκύσεις την πληρότητα σου!!


Ο βασικός Δρόμος του καθένα στην κάθε ενσάρκωση είναι το είναι όσο μπορεί πιο πραγματικά,  ο μοναδικός ιδιαίτερος  εαυτός του!!!



Ειρήνη σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟ ΕΓΩ ΜΑΣ Ο ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΣ

  ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Φίλοι μου αυτά που τώρα ακούγονται στις εκπομπές και από δήθεν αφυπνισμενους , τα έχουμε δώσει...