Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΝΕΛΙΞΗ...ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ?ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΝΕΛΙΞΗ...ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ?

Φίλοι μου , θέλω να καταλάβετε την διαφορά μεταξύ των δύο διδασκαλιών,
Ατομικής και Συλλογικής ανέλιξης!

Υπάρχουν αυτές οι δύο διδασκαλίες μετά από ένα σημείο αφύπνισης, και βλέπω πολλούς φίλους μπερδεμένους πάνω σε αυτό το κομμάτι!
Αυτοί οι δύο δρόμοι όταν ακολουθηθούν από κατωτέρου επιπέδου συνειδήσεως μαθητές της γνώσης καταλήγουν ανάλογα στην θετική και αρνητική πλευρά !
Είναι φυσικό ότι στο κόσμο μας το αρνητικό, δηλαδή ο χειρισμός της αρνητικής ενέργειας της αποκοπής είναι πιο κοντα στον αδύναμο, επειδή χρειάζεται να δυναμώσει την ατομικότητα του στο φυσικό!
Από την άλλη πλευρά η θετική ενέργεια είναι πιο δύσκολη καθ ότι είναι πιο μακρυά ακόμα λόγω των ενεργειών που υπήρχαν στη γη, της εντροπίας προς τη λήθη!


Μόλις βγει κάποιος από τη λήθη και αρχίσει να βλέπει ουδέτερα , ακολουθεί κάποιον από τους δυο δρόμους, χωρίς να επιβαρύνεται με κάρμα συνείδησης, μόνο με το κοσμικό κάρμα των Γαλαξιακών ενεργειών,
λόγω του μόλις βγει από τη λήθη και αρχίσει να βλέπει ουδέτερα έχει φυσικά και μόνιμα περισσότερη ένωση με τη πηγή, από ότι το αποκομμένο επίπεδο της ανθρωπότητας, είτε ακολουθήσει την αγάπη προς τον εαυτό ή την αγάπη προς το σύνολο,
ξέρει ότι και τα δυο καταλήγουν στην αγάπη προς το σύνολο επειδή και οι δύο δρόμοι είναι εμπειρίες ίδιες για τη πηγή, το ΕΝΑ !
Πριν καποιος βγεί από τη λήθη και την ταύτιση στην πολικότητα, είναι φυσικό οτι η αγάπη προς το αποκομμένο "εγώ" του , θα τον οδηγήσει στην ανακύκλωση των εμπειριών μέχρι να τελειωσει η ενέργειά του, ή ό καθορισμένος χρόνος που έχει δοθει ανά τους ενιαυτούς για να ανελιχθεί!

Η διαφορά τώρα στο φυσικό επίπεδο είναι ότι εμείς που έχουμε ασπαστεί το δρόμο της "αγάπης προς το σύνολο", και όταν λέω το "εμείς" ,αναφέρομαι μόνο στους συνειδητοποιημένους στη Νομοτέλεια και στην κατεύθυνσή της ψυχικής τους πορείας, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ....

Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ!

Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ!

Ο νοών νοείτω !

Ειρήνη σε όλους!