Σάββατο, 25 Απριλίου 2015

ΟΙ ΠΛΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ...


Φίλοι μου σήμερα θα πούμε δυο λόγια για την πλάνη της παράδοσης χωρίς συνείδηση , και τις διάφορες "μισές" διδασκαλίες του μη ολικού ανθρώπου!

Όταν κάτι είναι εκτός της αντίληψης μας, δεν είναι δικό μας ,δεν είμαστε σε αρμονία μαζί του.
Πολλές φορές η θέληση μας δεν είναι η θέληση του ανώτερου εαυτού μας ....
Και άλλες φορές όταν η θέληση της προσωπικότητας έχει εναρμονιστεί με τη θέληση του ανώτερου εαυτού μας τότε λέμε... δημιουργώ συνειδητά .

Όταν φίλοι μου κάτι γίνεται στο σώμα μας και στις πράξεις μας ή και στις σκέψεις μας που εμείς δεν το καταλαβαίνουμε και συνέχεια διερωτιόμαστε... τι να σημαίνει ?γιατί να συμβαίνει ?για πιο λόγο υπάρχει? τότε είναι επειδή εμείς προσπαθούμε πολύ .

Φυσικά oi πλανεμένοι ανεπαρκείς στο διανοητικό τους, στο ανώτερο διανοητικό τους δεν έχουν την αιτία και ξέρουν μόνο το αποτέλεσμα, και λένε στον κόσμο να παραδοθεί σε μία ασυνείδητη "θεληματική" παράδοση .

Όλο το θέμα φίλοι μου είναι να είμαστε αρμονικοί, συνειδητοί με την ανώτερη θέληση!
Οποιος αφήνεται χωρίς αρμονία συνείδησης να γίνονται πράγματα... χωρίς ο ίδιος να ξέρει γιατί γίνονται τα πράγματα... αυτός δεν έχει σε αρμονία τη συνείδηση του με τη συμπεριφορά του.

Προσέξτε φίλοι μου γιατί αυτό το σημείο είναι λεπτό... καθετί που γίνεται είτε στο σώμα μας είτε έξω από μας πρέπει να φαίνεται κατανοητό σε εμάς με την έννοια να ξέρουμε γιατί συμβαίνει κάτι ...να είμαστε η θέληση που το δημιουργεί .. όχι το να ξέρουμε το μέλλον αλλά να καταλαβαίνουμε τον μηχανισμό της δημιουργίας μας. .

Ο συνειδητός άνθρωπος έχει τη γνώση από τον ασυνείδητο και η γνώση σημαίνει ότι κατανοεί τον μηχανισμό δημιουργίας που έχει .
Όλοι οι θετικοι και αρνητικοι "ελίτ" βασίζονται εκεί !

Είναι όπως λειτουργείτε Καθημερινά στις δουλειές που θεληματικά ή όχι επιλέγετε να κάνετε !
Βλέπετε φίλοι μου , ακόμα και όταν δεν ξέρετε τι δουλειές θα κάνετε κάθε μέρα...
τί εργασίες ...
όμως αυτές γίνονται συνειδητά όταν τις κάνετε ... γιατί έχετε την αίσθηση της δημιουργίας των εργασιών που ασκείτε και των των έργων που κάνετε εκεινη την στιγμή που τις εκτελείτε!
Τόσο απλά εκεί λέτε ...επιλέγω ...δημιουργώ συνειδητά πράττω...από θέση Δύναμης.. .δλδ συνειδητά...με επιλογή και αντίληψη.

Βλέπετε φίλοι μου οι πλανεμένοι ποτέ δεν μπορούν να κάνουν αυτούς τους διαχωρισμούς που σας δίνω τώρα γιατί πολύ απλά δεν έχουν αυτοί αυτό το επίπεδο αντίληψης του ανώτερου διανοητικού τους σε αρμονία με τις πληροφορίες που λαμβάνουν!

Όσοι λένε ότι απλά με την παράδοση της ασυνειδησίας... την άγνοια θα καταφέρετε κάτι ...σας λένε απλά ψέματα ...λόγω της δικής τους ανικανότητας να έχουν αρμονία της προσωπικότητάς τους με την ανώτερη θέλησή τους .

Φανταστείτε τους φίλους μας τους εξωγήινους που έχουν ανώτερους πολιτισμούς να μην έχουν την ανώτερη τεχνολογία .... να μην έχουν εκείνο το ανώτερο διανοητικό που θα μπορούν να δημιουργούν ...να μην έχουν έναν πιο αφυπνισμένο εγκέφαλο...
Φανταστείτε όλα αυτά τα πράγματα με το μηχανισμό αφύπνισης που σας λένε... δεν θα μπορούν να υπάρχουν ...!
Θα είναι οι εξωγήινοι σαν ζουλού σε ζούγκλες!

Το να πας στην καρδιά σημαίνει ισορροπία ...το να μπει στο κέντρο σου σημαίνει ισορροπία και στην ισορροπία όλα λειτουργούν αρμονικά τίποτα δεν αφήνουμε απέξω .

H ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ !
ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΙΑΚΟ ΥΠΑΚΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ !

Αυτοί που σας μιλάνε αφηρημένα είναι επειδή δεν μπορούνε να γίνουμε συγκεκριμένοι επειδή ακόμα το νοητικό τους δεν έχει φτάσει αυτό το επίπεδο της πληροφορίας που παίρνουν από άλλα κέντρα .
Δηλαδή Τα κέντρα τους δεν συνεργάζονται άμεσα επειδή δεν ξέρουν την μέθοδο της αλχημικής μετατροπής ώστε να μπορούν τη γνώση αυτή να την μεταφράζουν σε λόγο συνειδητό .

Η γνώση είναι επιστημονική γιατί γινόμαστε πιο συνειδητοί στις ενέργειες και συνειδητοί στα εργαλεία που έχουμε για να μπορούμε να την εκφράζουμε όσο περισσότερο καλύτερα μπορούμε στο φυσικό κόσμο ....όχι για να μένει πάνω !

Αυτός που έχει την αρμονία και την καλλιέργεια μέσα σε όλα τα επίπεδα που λειτουργεί θα μπορεί να μετατρέψει τη γνώση και την ανεβοκατεβάζει και στα "επτά" θα λέγαμε επίπεδα συνείδησης ...
Είναι φυσικό αυτοί που δεν μπορούν να "ανεβάσουν τη γνώση και την κατεβάσουν" ώστε να γίνονται κύριοι σε όλα τα επίπεδα για την πληροφορία που έχουν, να μην μπορούν να μιλάνε συγκεκριμένα για πράγματα και να τα αφήνουν μπερδεμένα και αφηρημένα .

Το αφηρημένο όμως φίλοι δεν ανήκει στον κόσμο των μορφών... είναι έξω απ' τον κόσμο των μορφών και αν εμείς θέλουμε να το κρυσταλλώσουμε στον κόσμο των μορφών το κάνουμε συγκεκριμένο με τις πραγματικότητες που δημιουργούμε .

Αυτές τις πραγματικότητες τις δημιουργεί ο νους μας ...εκείνος που είναι έξω θα λέγαμε από την δόνηση του αποκομμένου εγώ Δημιουργεί τον συλλογικό μας κόσμο και εκείνος που είναι μέσα στις δονήσεις του αποκομμένου εγώ Δημιουργεί τον εσωτερικό μας κόσμο .

Δώστε προσοχή λοιπόν στους σε αυτούς τους ημιμαθείς που θέλουν να σας κάνουν Αγαθούς χωρίς να έχετε την δύναμη της δημιουργίας συνειδητά .

Η αντιληπτικότητα ,η συνείδηση είναι το Α και το Ω σε όλες ιδιότητες για όλες τις υπάρξεις μέσα στο σύμπαν .
Αυτός που δεν αντιλαμβάνεται το τι συμβαίνει γύρω του ανήκει στον κόσμο του ζώου .

Υποτίθεται οτι είστε άνθρωποι .... Μη γίνετε σαν τα ζώα ...
Ακόμα και αν αυτά είναι αγαθά ...δεν δημιουργούν πραγματικότητα
απλά ενισχύουν την πραγματικότητα που δημιουργούν οι άνθρωποι !
Ειρήνη σε όλους!