Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΦΩΤΟΣ- Matrix

Φίλοι σήμερα θα σας μιλήσω , κάτω από την ουδετερότητα που διαπερνά τη συνείδησή μου,
 για το χτιστό φως!
Το κωδικοποιημένο Φως, τον διαχωρισμό και την επέκτασή του στη Γνώση !


Το όλο ΘΈΜΑ για  ΤΟ LERM (Light-Encoded Reality Matrix)(Πραγματικότητα κωδικοποιημένου ΦΩΤΟΣ-  Matrix) και πώς η "κάθε ομάδα επέκτασης του Λαβύρινθου" είχε ΕΠΙΛΈΞΕΙ να τη δει ως Θεό!

Μπορείτε να δείτε το LERM ως τη σύνδεση μεταξύ του επιπέδου της φυσικής γείωσης και των μη-φυσικών πεδίων του ολογράμματος που  κατασκευάστηκε μέσα στα λειτουργικά εμφυτεύματα μας.
Δηλαδή στην αντιληπτική δυνατότητα των "αρνητικών και θετικών"επεκτάσεων του ανθρώπινου όντος!

Μέσα σε όλα τα φυσικά πεδία που αντιλαμβανόμαστε σαν μέλλον και παρελθόν της 3 πυκνότητας συνείδησης, και στα χαμηλά αστρικά όπου εκεί παίζεται το υπόλοιπο ματριξ των σκεπτομορφων που κάνουν οτι είναι ανωτέρων επιπέδων όντα, και επίσης συνεργάζονται με τις φυσικές οντότητες!

Το LERM ήταν ο συνδετικός ιστός,  ήταν μια αμφίδρομη, συλλογική διανοητικού τύπου συνείδηση των ενεργειών του Νίμπιρου,
 που σημαίνει ότι η δόνηση της συλλογικής Συνείδησης των μη φυσικών κατά τη συνείδησή μας Ανουνάκι, θα μπορούσε να προβάλλεται στο πλαίσιο συνείδησης ​​οποιουδήποτε όντος, και αυτό σήμαινε επίσης ότι  θα μπορούσε να ανιχνεύσει και να δεί τη ζωή ενός ατόμου , να ενοποιήσει μέσα του αυτό το φως, τη συλλογική συνείδηση...το Θεό του Διαχωρισμού και της ιεραρχίας σαν να μην Υπάρχει τίποτα παραπάνω.

Το LERM είναι γνωστό ως το λευκό φως, και η Λευκή Αδελφότητα είναι γνωστή ως οι Φύλακές του.
 Πίστωσαν τον Ιησού και το Βούδα, ως θεμελιώδεις πυλώνες τους,
 και έκλεψαν την έννοια του ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ , ανάμειξαν αυτά τα στοιχεία με το λευκό φως που ήταν ο κύριος παράγοντας σε κάθε θρησκευτικό, αποκρυφιστικό και μυστικιστικό δόγμα , όλα τα χρόνια, και ανακοίνωσαν το 1950 ότι η Λευκή Αδελφότητα ήταν μια πραγματική οργάνωση.

Σκοπός ήταν να διαχωρίζουν σε τάξεις , και να διασπάσουν τα πεδία ώστε να γίνουν πιο κατανοητά στον άνθρωπο που ήθελε να επεκταθεί μέσα στο μάτριξ!

Ανάδειξαν πολλές ιδιότητες για τον άνθρωπο του φυσικού και κατωτέρου αστρικού πεδίου!

"Σύντομα μετά από αυτό, Οι "αναβαθμισμένοι δάσκαλοι άρχισαν να εντάσσονται σε αυτές στις τάξεις , όπως  και τα ανθρώπινα "κανάλια" άρχισαν να είναι εκπρόσωποι  αυτών των φορέων .

Με σκοπό την μεγαλύτερη επέκταση στις αποκομμένες τάξεις φωτός, και με την διατήρηση της ατομικότητας!

Αυτές οι οντότητες είναι τα "φωτιστικά" του σχεδίου πολικότητας, για να κρατήσουν τα ανθρώπινα όντα να είναι σταθεροποιημένα μέσα  στα επίπεδα διαχωρισμού, διατηρώντας την πυραμιδοειδή ιεραρχία αφύπνισης που πρέπει κάθε άνθρωπος του γραμμικού χρόνου να παίξει. "

Αποφάσισαν να μείνουν στην σφαίρα αποκοπής "για να βοηθούν" τους ανθρώπους, στο σχολείο του χωροχρόνου!

Όμως διατηρούν τα κατώτερης φύσης οχήματά τους , ανωτέρων σεληνιακών τύπων, αλλά δεν έχουν τα Ηλιακά -αστρικά-φωτεινά σώματα, διότι όσοι έχουν αυτή την επέκταση βιώνουν την ενότητα,και δεν υπάρχουν στα πεδία που ζούμε, παρά μόνο οι σκιές τους θα λέγαμε, ντυμένες με την προσωπικότητα που είχε ζήσει στο φυσικό, και που οι πιστοί ενδυνάμωναν!

Γιαυτό και δεν υπήρχαν αυτά , όλα τουλαχιστον,στους Αρχαίους Έλληνες,
 επειδή ακολουθούσαν το Δόγμα του Ολικού ΕΑΥΤΟΥ που δεν ανήκει στο χωροχρόνο!

Πάντα "μαλώνουν" οι οπαδοί του Δία με τους οπαδούς του Ζεύς ,
 μέσα στη πολικότητα, και την άγνοια!

Το πολωμένο , σταθεροποιημένο φως είναι αυτό που ζούμε!

Ο '"στατικός ηλεκτρισμός" εναντίον του συνεχόμενου, που όμως είναι ισάξιες εκφράσεις του ΕΝΟΣ, του ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ !

Η δεμένη και η λυμένη Κάθεξις !

 Η Λευκή Αδελφότητα θεωρήθηκε ως ένα μέσο για να φέρει απόκρυφες ή εσωτερικές πληροφορίες για τον πλανή-τη, και είχε ως σκοπό να εξισορροπήσει την κίνηση της εκκοσμίκευσης, θρησκείας και επιστήμης .

Τα  Αρχέτυπα  της φαινομενικής αποκοπής και η Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα ήταν μια ενιαία συνείδηση.

 Προτίμησε να δεί LERM ως "απόδειξη" του Θεού μέσα στην φαινομενική αποκοπή, και να αφήσει τον κόσμο του άθικτο.

.Οι "διάνοιες", της Γης, κάνουν αυτή την επιλογή για να μείνουν στο "γνωστό" κόσμο, αντί να προχωρήσουν προς το άγνωστο,  όχι μια ασυνήθιστη αντίδραση σε αυτές τις πληροφορίες, διότι αυτό σημαίνει θάνατο της προσωπικότητας!

 Στη περίπτωση των Ελίτ, έχουν πάρα πολλά να χάσουν,και  όποιος  έχει καταφέρει μέσω του πόνου και της προσπάθειας να φτάσει κάπου....ΑΝΩΤΕΡΑ!!


  Η θρησκεία θεωρήθηκε ως εμπόδιο για τη ΜΙΑ παγκόσμια τάξη.
 Η Επιστήμη, διαψεύδοντας τα βασικά στοιχεία του θρησκευτικού δόγματος, θα επαληθεύσει το ολόγραμμα, αλλά όχι την εξαπάτηση!!

Διότι η επιστήμη διοικείται από άτομα , που είναι οπαδοί της ανακύκλωσης!

Ζω-πεθαίνω-ξαναζώ-ξαναπεθαίνω, και προσπαθώ συνεχώς να ζω περισσότερο, χωρίς να θέλω την αιώνια ζωή, αλλά την αιωνία ζωή στην πολικότητα και το συναίσθημα, ενώ αυτό είναι ουτοπία, και πλάνη!

 Η Λευκή Αδελφότητα ξεκίνησε για το κοινό το 1950, ακριβώς όπως ο "κβαντικός κόσμος" είχε αρχίσει να σηματοδοτεί το ανάστημα του, αλλά πηγαίνει πίσω στο 18ο αιώνα, οπότε και αναφέρεται ως το Συμβούλιο του Φωτός, και πολύ πιο πριν σε πολλές μυστικές κοινωνίες.

Καταλαβαίνετε οτι η κβαντική φυσική και τα παράλληλα σύμπαντα, η νέα αντίληψη, το ρήγμα στο μάτριξ αποκοπής μέσα μας, η "έξοδος" από το γραμμικό χρόνο,
διαλύει όλα τα τελετουργικά αφύπνισης,  Ιεραρχίας, ψυχής, κόλασης, παραδείσου, και δίνει μια νέα έννοια υπόστασης στο ΤΩΡΑ,

σε πλήρη σύνδεση και ισότητα, χωρίς συγκεκριμένο Δρόμο,  αλλά με ισάξιες απόψεις εκπόρευσης και δημιουργίας της πραγματικότητας που θέλει κάθε ον!
Οπως μία από αυτές τις επεκτάσεις, είναι και της φαινομενικής αποκοπής που βιώνουμε!


Όλοι παίζουν το ρόλο τους στο μεγάλο έργο!

Η ιδέα των αναληφθέντων Δασκάλων, που επικοινωνεί με έναν άλλον τηλεπαθητικά και η παροχή οδηγιών και καθοδήγησης των υποθέσεων των ανθρώπων, απέκτησαν  δημοτικότητα σε όσους είχαν απογοητευτεί με την οργανωμένη θρησκεία.

 Ορισμένες πληροφορίες που διοχετεύονταν  προέρχονταν από τα όντα που ήταν πολύ πιο ενημερωμένα από τον μέσο άνθρωπο,
και  μπορούσαν να μαγεύουν τους περισσότερους ανθρώπους με την πραγματικά ανώτερη γνώση τους, της κοσμολογικής τάξης και τη δομή των πραγμάτων σε σχέση με το Θεό,
αλλά η περιγραφή τους και η εξήγηση τους ιδρύθηκε μέσα στο ολόγραμμα της "εξαπάτησης-σχολείου"(αποκοπής).

 Αυτοί οι δάσκαλοι διοχέτευαν  το μυστικό ή  τη κρυμμένη γνώση για τους επιλεγμένους μαθητές τους, οι οποίοι στη συνέχεια έγραψαν βιβλία και δημιούργησαν οργανώσεις, και οι πληροφορίες αυτές συνέχισαν να διαχωρίζουν τους κόσμους του φωτός και το σκοτάδι, το καλό και το κακό , και εκείνων που κατέχουν τη γνώση από εκείνους που δεν είχαν.

"Χρησιμοποίησαν λέξεις όπως "Αγάπη", "αφύπνιση",  "Αλήθεια", και  "Θεός" πιο άνετα, από ότι οι οργανωμένες θρησκείες, και οτι ο Θεός πάντα απεικονίζεται ως μια δύναμη ένωσης, χωρίς όμως να δίνουν την Πραγματική ένωση μέσω της φυγής από το ματριξ διαχωρισμού και την ουδετερότητα, την παύση των αντιθέτων, επειδή αυτό ήταν το σχολείο που  η ανθρωπότητα ήταν μέσα, και εκείνοι ένιωθαν καθηγητές μέσα σε αυτό το σχολείο!

 Άγγελοι του αστρικού, φωτεινά όντα του αστρικού και  άλλα κοσμικά όντα συσχετίστηκαν επίσης με τις οργανώσεις αυτές.

 Έτσι έδωσαν σύμβολα του γραμμικού χρόνου και κατασκευάσματα, όπως ορισμούς για τη ψυχή και την αιώνια ζωή, αλλά δημιούργησαν επίσης  και τη σκάλα της συνείδησης που απλώνεται στο άπειρο,
 στην οποία οι μαθητές  πάντα προσπαθούν να μάθουν περισσότερα, προκειμένου να προχωρήσουν στην υψηλότερη θέση στη σκάλα.


Η ανύψωση του ενός πάνω στον άλλο, είναι ένα θέμα που όλοι όσοι είμαστε μέσα έχουμε αγαπήσει-γνωρίσει, και το δράμα έχει πολλούς οπαδούς άξια!

 Αυτή ήταν η βασική ιδέα του διαχωρισμού στη τακτική της Μεγάλης Λευκής Αδελφότητας και ειλικρινά, σε όλες στις μυστικές κοινωνίες.
Ειδικά μετά, που οι ακατάλληλοι πήραν κομμάτια γνώσεις, όσο μπορούσαν κάτω από τα εγώ αποκοπής τους, δημιούργησαν διαιρέσεις της γνώσης, πρόσθεσαν ένα τελετουργικό ή δύο, και υπόσχονταν περισσότερη ισχύ και ευαισθητοποίηση, όπως εμείς, οι μαθητές, να περπατήσουμε το μονοπάτι τους.

 Δεν μιλάνε για το πώς να ξε-προγραμματιστούν από το διαχωρισμό,επειδή δεν ξέρουν οι περισσότεροι, και αντί αυτού το ενισχύουν, κάτω πάντα από την ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ.

Ειρήνη σε όλους!