Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ, ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ


ΦΙΛΟΙ , ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ , Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΟΥ ΕΓΩ!
 ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ, Η ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ, Η ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

 ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΟΠΗΣ!

 ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ , ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ,  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ...

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΦΕΡΟΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ!

ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΤΡΙΚ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ..... ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ , ΣΩΣΤΑ.... ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΟΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΙ, ΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ, ΚΤΛ, ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ-ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ.... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΥΣ-ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ , ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥΣ....ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ.
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ "ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ" ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ,
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ  ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ, ΤΩΝ ΗΧΩΝ ΚΤΛ.
ΕΔΩ ΠΟΥ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ , ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.
 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΕΠΛΟ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΟΣΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥς ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΕΠΕΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΥΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ- ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΨΥΧΗ.

ΟΠΩΣ ΠΑΝΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.

ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΖΩΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΜΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ.... ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ DNA!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ , ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ, ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΣΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ!
ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ
 ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΕΔΙΑ  ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΙΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ-ΑΛΗΘΙΝΕΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΙΟ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ !


 Η ΥΒΡΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ-ΑΓΝΟΙΑ , ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ, ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ.

ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗ ΠΗΓΗ, ΑΡΜΟΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΑΓΑΘΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ!

 Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ "ΑΝΟΙΞΕΙ" ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ  Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ , ΠΕΡΑ ΤΗΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΑΓΑΘΟΤΗΤΑΣ!

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΥΚΛΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!

 ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΑΝΘΡΩΠΟ , ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ..... ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΡΕΣΤΕΣ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ!

 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ "ΕΓΩ" , ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ

 ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,  ΣΚΑΡΦΙΣΤΙΚΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ "ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ"(ΜΙΣΗΣ),  ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ... ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ... ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.... ΑΛΛΆ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ....

 ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ  ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ.... ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΒΩΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ !

 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΤΗ ΔΙΑΔΑΣΚΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΠΡΟΟΔΟ!

ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΜΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ  ΚΑΙ Η ΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ-ΑΓΝΟΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΕΠΟΥΝ ! ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΑΓΝΟΙΑ ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ , ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ.
ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΟΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ! ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΟΥ!

 ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΣΑΝ ΕΞΥΠΝΟΙ, ΣΑΝ ΓΥΦΤΟΙ, ΣΑΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ, ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΑΠΗΡΟΙ,  ΣΑΝ ΥΓΕΙΗΣ, ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΚΑΙ ΣΑΝ ΖΩΑ, ΚΑΙ ΣΑΝ ΘΕΟΙ,  ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟΙ , ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ........

 ΓΙΑΤΙ ΟΜΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΣΚΑΛΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΣΑΣ?

 ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ.... ΤΑ "ΕΓΩ" ΣΑΣ, ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ "ΕΓΩ" ΣΑΣ, ΑΓΑΠΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ "ΕΓΩ" ΣΑΣ, ΖΟΥΝΕ ΤΑ "ΕΓΩ" ΣΑΣ,.... ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΑΥΤΟΊ ΣΑΣ!

ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΧΤΗΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ....
 ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΤΡΑΒΩΣΑΤΕ.....

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ...

ΟΥΤΕ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΝΟΜΟΙ, ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΕΠΟΥΝ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ, ΠΑΡΑ ΜΗΧΑΝΙΚΗ!

 ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ!

 ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.... ΚΑΤΑ ΒΑΘΟς ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ε?

 ΠΩς ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΙΩΣ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ... ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΑΘΗΜΑ "ΠΡΟΟΔΟΥ"....

 Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ.... ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΤΑΤΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΤΕ ΨΗΛΟΤΕΡΑ , ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΘΑ ΕΚΤΙΝΑΧΘΕΙ ΨΗΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!