Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ (ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ)

Φίλοι μου, σήμερα θα σας δώσω πληροφορίες σχετικά με το διαχωρισμό που σας έχω μιλήσει εδώ και καιρό!

Tα ανώτερα  ψυχικά μαθήματα της 3 ης πυκνότητας συνείδησης, οδηγούν στα χαμηλότερα της 4 ης πυκνότητας συνείδησης!

"Όλοι οι Σοφοί" των παλαιών χρόνων , έδωσαν "τροφή"-γνώση για όλα τα επίπεδα της 3 ης πυκνότητας συνείδησης!

"Εμείς" καλούμαστε να προσφέρουμε την "σύνδεση" των δύο τάξεων συνειδησιακών
πεδίων!


Ο καθ ένας βρίσκει μέσα του τις αντιστοιχίες και συντονίζεται ανάλογα!

Οι βασικές αλλαγές στα ψυχικά μαθήματα, συμβαίνουν συνειδησιακά στο "να μη δημιουργούμε χρόνου"(δηλαδή συντονισμός της συνείδησης, στο τώρα, μικρότερη διαδικασία) και στην δύναμη δημιουργίας πραγματικότητας (δηλαδή να πάρουμε την δύναμη δημιουργίας πίσω, με την αποδοχή  της αιτίας και του αποτελέσματος των κραδασμών που εκπέμπουμε!


Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα στους καιρούς που ζούμε, ότι θα διαχωριστεί η "μονάδα" από το σύνολο μέχρι να συνδεθεί συνειδητά!

Οι διαχωρισμοί θα υπάρξουν , για να βιώσει η μονάδα τη συνειδητή δύναμη δημιουργίας πραγματικότητας!

Σαν προσωπικότητες,  θα πρέπει να γειωθούν ορισμένες αρετές, υψηλών συχνοτήτων, που θα είναι η πρόσβαση να κολλήσετε στην κάθε διάσταση που παρέχει η 4 πυκνότητα συνείδησης!

Μερικές από αυτές της αρετές είναι.... η συνειδητή επιλογή και ευθύνη, η αποδοχή της διαφορετικότητας, η συνειδητή συντήρηση της ακεραιότητας σας, μέσα στις σχέσεις διαφορετικότητας, η αποδοχή του εαυτού σας και φυσικά η χειραγώγηση του συναισθηματισμού-πολικότητας!

Αυτό φίλοι μου, αν και θα φαίνεται καταστροφικό στις σχέσεις σε όλα τα επίπεδα, πρέπει να βιωθεί!!
Ο λόγος είναι ότι θα πρέπει να δημιουργούμε την πραγματικότητα που θέλουμε σαν μονάδες πρώτα, και μετά σαν ομάδες!

Εδώ και τώρα ένιωσα την ροή να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου προσέγγιση πάνω στο κοσμικό κύκλο που διανύουμε!

Αυτός ο διαχωρισμός θα σας δείξει την  επιλογή,  βίαια   για όποιους  την άφησαν τελευταία στιγμή,   που θα πρέπει να κάνετε, για να γειώσετε την ακεραιότητα σας!

Αυτός ο διαχωρισμός θα σπάσει της φαινομενικές γήινες ομάδες(φίλοι, συγγενείς, εργασία, κράτος, σχέσεις, δεσμοί, εταιρίες,κόμματα, κτλ, επειδή απλά θα φανεί η διαφορετική ψυχική οικογένεια που έχει ο καθένας, μόλις γειώσετε την ακεραιότητα  σας , και  τη συνειδητή δημιουργία  πραγματικότητας!

Καταλαβαίνετε ότι θα μπορέσετε να δημιουργήσετε πιο εύκολα λόγω του αιθερικού πεδίου που εισχωρούμε μέσα, και αυτό θα φέρει πιο κοντά μας τις ψυχικές μας οικογένειες ομοικραδαστικά!

Μόλις ενωθεί μια ψυχική οικογένεια, αυτόματα πολλαπλασιάζεται η δύναμη της να δημιουργήσει πραγματικότητα λόγω συντονισμού κραδασμών!(αυτό προσπαθούν να μη γίνει οι "στατικοί", αναμιγνύοντας συνεχώς με διαφορετικές ψυχικές οικογένειες , για να σπάσει η συνοχή, ενώ διατηρούν τις δικές τους!

Έτσι θα υπάρξουν έντονες διάφορες ανάμεσα στις πραγματικότητες των ψυχικών οικογενειών, ακόμα και όταν  θα μοιράζονται τον ίδιο χωροχρόνο θα λέγαμε στις διαστάσεις της 4ης πυκνότητας συνείδησης, , και ανάλογα την ομαδική θεραπεία που θα κάνουν , ώστε να αποκτήσουν την ελευθερία τους , από το σύστημα έλεγχου και κυριαρχίας που έχουν ποτιστεί για να το θεραπεύσουν, ανάλογα θα συσχετίζονται ξανά με άλλες ψυχικές οικογένειες και θα μοιράζονται την ίδια πραγματικότητα!


Το θέμα εδώ φίλοι μου, είναι οτι όσο διαλύεται από μέσα μας  η ενέργεια της 3ης πυκνότητας, τόσο θα καταρρέουν τα  ενεργειακά αρχέτυπα αρνητικής-ψεύτικης (ιερής γεωμετρίας) τόσο όλα τα συστήματα έλεγχου και κυριαρχίας θα εξαφανίζονται, επειδή δεν θα ενισχύονται!

Θα εξαφανίζονται άνθρωποι και συστήματα δίπλα μας κυριολεκτικά, επειδή δεν θα μπορούν να συγχρονιστούν με την νέα ενέργεια τόσο, ώστε να τρέφονται με αυτή, και θα "βγαίνουν" έξω από την πραγματικότητα της 4ης!

Αυτό συμβαίνει ήδη, όπως και ο διαχωρισμός ! όπως και η επανένωση ψυχικών οικογενειών, μόνο γι αυτούς που έχουν αποκτήσει την ακεραιότητα της ατομικότητας μέσα τους!

Οι υπόλοιποι,   αυτοί που δεν ξέρουν τον εαυτό τους,   είναι φυσικό ότι θα πρέπει να τον μάθουν, για να είναι συνειδητοί δημιουργοί και επιλεκτικά να ενωθούν με τα αληθινά μέρη της ψυχικής τάξης τους !


Αυτοί που εννοούν τι λέω, θα καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να αρχίσουν να τρέφονται με την νέα ενέργεια, και να αλλάξουν τις πεποιθήσεις όλων των σωστών αλλά για άλλη "εποχή" διδασκαλιών παράδοσης της δύναμης στο καθρέφτη  των ειδώλων μας που ήμασταν ικανοί να δούμε τον εαυτό μας!

Έχουμε εξηγήσει, πολλά θέματα , και έχουμε δώσει πληροφορίες και στα δύο επίπεδα,  ώστε να γίνει η ομαλή μεταφορά των πεποιθήσεων και να εισχωρήσουμε στη νέα πραγματικότητα της 4ης πυκνότητας συνείδησης μέσα σε ανθρώπινη μορφή!

Γειώνοντας και μένοντας στις υψηλές σας συχνότητες,
 διαλύονται-αφομοιώνονται οι χαμηλές μέσα σας !!!!!!!!!!



Οι καιροί που θα συγχρονιστείτε, είναι το αποτέλεσμα των δονήσεων του κάθε τώρα σας!


Η απόφαση έχει παρθεί , όσοι δεν έχουν ελευθερία επιλογής , θα επιλέξει ο Νόμος για αυτούς!


Όσοι έχουν τη συνειδητή επιλογή θα πρέπει να δράσουν και να γειώσουν τις νέες πεποιθήσεις!


Όλα αυτά φίλοι , σας τα λέω για να καταλάβουμε την δύναμη της εστίασης στο τώρα, και τη συνειδητή κατανόηση των "εκπομπών"  μας,
ΏΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΦΑΣΗ, και όχι για να μείνουμε σε κάποια προφητεία ή  να γεμίσουμε με άγχος!

Είναι μια πληροφορία για την εξέλιξη που θα συμβαίνει, κάτω από κοσμικούς Νόμους που διέπουν το παιχνίδι των ψυχών , φαινόμενα,  όπως συμβαίνει με τη μέρα και τη νύχτα, το θάνατος και τη ζωή σε κάθε κοσμικό κύκλο εκδήλωσης με σκοπό την ΕΜΠΕΙΡΙΑ!









Ειρήνη σε όλους!

ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟ ΕΓΩ ΜΑΣ Ο ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΣ

  ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Φίλοι μου αυτά που τώρα ακούγονται στις εκπομπές και από δήθεν αφυπνισμενους , τα έχουμε δώσει...