Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

ΣΑΤΑΝΑΣ , Η ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ "ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ"!

Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΓΩ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΜΙΑ ΤΕΧΝHΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΟΝ ΣΤΙΣ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΟΥΣΙΦΕΡΙΑΝΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΝΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΓΩ!
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΗ , ΜΕ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΥΛΗ!

ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΠΟΙΑ ΨΥΧΗ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ(ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ)

(ΧΡΟΝΙΚΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ)ΟΠΟΙΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΨΥΧΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΣΤΗ "ΝΕΑ ΓΗ"
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥς ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥΣ ,ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΥΣ  ΨΥΧΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ (ΣΧΕΣΕΙΣ-ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ)

(ΧΡΟΝΙΚΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ)ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΣΤΡΙΚΑ-ΑΙΘΕΡΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ , ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΚΟΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ "ΖΟΥΝ" ΣΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΜΕ ΦΩΣ(ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ) ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΕΣ ΜΕΛΙΓΟ ΦΩΣ(ΚΟΛΑΣΗ).

 ΕΚΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΒΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΟΝΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.

ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠINOY ONTOΣ, ΛΟΓΩ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΨΥΧΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΟΡΦΕΣ(ΣΥΝΕΙΔΗΑΚΕΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΕΣ) ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΘΕΙ ΣΤΟ ΠΥΡHΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΨΥΧΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΜΕΧΡΙ  ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ-ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ Η ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ, Η, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ, Η ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ!

ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΑ "ΔΕΜΕΝΟΙ" ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΦΩΤΕΙΝΟΤΕΡΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΟΥΣ.

ΦΙΛΟΙ, ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ  ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ!

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕ "ΤΩΡΑ", ΑΡΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!
Η ΜΗΧΑΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΣ.
"""ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΝ ΧΑΣΩ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ(ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ-ΕΜΠΕΡΙΑ-ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ) ?"""


ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΑΕΙ ΜΙΑ ΘΕΛΗΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

ΟΤΑΝ Η ΥΛΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΘΕΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ, ΓΕΝΝΑΤΑΙ Ο  ΘΕΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !