Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2014

Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ

 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,

ΕΝΑς ΦΙΛΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ" ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ"

ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, Ο ΙΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ.
Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΥΠΑΡΞΗΣ!

ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΛΗΣΗ, Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΨΥΧΗ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΜΕ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ.

θΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΠΟΚΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ, ΔΕΝ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ, ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ, ΑΚΟΜΑ  ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ... ΑΠΛΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ , ΤΟ ΕΛΟΣ, ΤΟ ΣΤΑΤΙΚΟ , ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΗΝ ΥΛΗ.

ΕΤΣΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΨΥΧΙΚΟΣ ΜΑΣ ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ  ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, Η  ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΑΝ ΔΕΣΜΙΟ ΣΤΗ ΨΥΧΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ.

ΤΟ ΟΛΟΝ, ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ, Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΝ ΤΕΛΟΣ.
Η ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΜΠΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ Η ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΑΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΟΠΩΣ ΟΛΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΡΕΤΗ ΘΕΛΕΙ ΜΕΤΡΟ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Η ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ ΣΤΟ 3 ΝΤΙ.
ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΣΑΣ, ΟΤΑΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ, ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΨΥΧΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΚΑΙ Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΑΥΤΟ ΤΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ.
ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟ ΕΓΩ ΚΑΝΕΙ ΚΥΡΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΚΤΟΣ ΜΕΤΡΟΥ, ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ.

ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.

ΑΝ Η ΖΩΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΚΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΠΑΛΑΓΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ, ΛΟΓΩ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ.

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΙΣΗ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΣΤΑ 100, ΟΥΤΕ ΣΤΑ 200ΧΡΟΝΙΑ.

Η ΦΩΤΙΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ  ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΟΒΟ ΤΕΛΟΥΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΔΕΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ.

Η ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗ ΨΥΧΙΚΗ ΣΑΣ ΘΕΛΗΣΗ.

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΑΣΤΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΝ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΖΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.

ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΙΣΩ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΜΙΑ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ , ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΣΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ,  ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ,  ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΤΗ ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΕΓΩ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΓΡΑΠΤΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.


ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !