Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

Η ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΕΓΩ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑΣΓεια σας φίλοι μου , σήμερα θα μιλήσουμε για τα επίπεδα πληρότητας και επιθυμιών και "ονείρων" στη συνείδηση μας.


Πολλοί φίλοι μιλάνε για τη πληρότητα, και επίσης για τον νόμο της έλξης!

Ο ορισμός της πληρότητας είναι "να νιώθουμε οτι έχουμε αυτό που χρειάζεται τη στιγμή που χρειάζεται,   είναι η κατανόηση του τέλειου συγχρονισμού!


Είναι φυσικό φίλοι οτι,   ό,τι έλκουμαι είναι επειδή κατά ένα τρόπο ομοικραδαινομαστε στην ίδια συχνότητα-κύμα και το βιώνουμε στην πραγματικότητα, κατά βάθος δεν έρχεται ή φεύγει τίποτα, όλα είναι εδώ, πάντα ήταν εδώ, απλά εμείς πρέπει να συντονιστούμε για να το βιώσουμε σαν αληθινό!

Αυτό όμως σημαίνει πολλά πράγματα!

Όλοι οι σοφοί και μύστες που δώσανε μια διδασκαλία για τη πορεία της ψυχής από την ύλη προς το πνευμα και την αποδέσμευση της παχυλής ύλης!

Κάθε ψυχή που έχει τις ενσαρκώσεις , χρονικά μιλώντας, περνάει από μαθήματα στη ύλη μέχρι να αποδεσμευτεί και να παει σε ένα άλλο επίπεδο και κύκλο ενσαρκωσεων σε μια λιγότερο παχυλή ύλη μέσα στις διαστάσεις του κόσμου.

Έτσι και στο δικό μας το επίπεδο υπάρχουν ορισμένα θέματα ψυχικά που προσδιορίζουν το πόσο κοντά είμαστε στα ανωτέρα επίπεδα της συνείδησης της ανθρωπότητας και ορισμένα θέματα που προσδιορίζουν τις νέες ψυχές συνήθως,    ή "τεμπέλικες"ψυχές που δεν έχουν κάνει πολύ έργο (χαριτολογώντας)!

Αυτά τα ψυχικά θέματα φίλοι μου ,έχουν τη δική τους χαρά και ενθουσιασμό, όπως όλα τα ψυχικά θέματα , ακριβώς για να τραβάνε τη προσωπικότητα να συγχρονιστεί με αυτά για να πάρει την εμπειρία!


Είπαν στον άνθρωπο λοιπόν το νόμο της έλξης και ο καθένας λέει οτι ότι έλκει το αξίζει!


Φυσικά με αυτή τη μισή αλήθεια μόνο ενός επίπεδου, θα λέγαμε οτι όλοι οι πλούσιοι άνθρωποι πάμπλουτοι, και όλοι οι "Κροίσοι" φυσικά και αξίζουν όλη την ύλη που έχουν, και είναι επειδή το έλκουν, και είναι επειδή κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα ίσως!
¨Ομως...είναι επειδή βρήκαν τον εαυτό τους? 
Είναι επειδή φωτιστηκαν?


Μήπως όλοι οι συνειδητοί Δάσκαλοι , όπως ο Χριστός, ο Βούδας, ο Σωκράτης, κτλ που επέλεξαν την λιτότητα,   δεν άξιζαν?
Δεν είχαν φωτιστει?
Δεν μπορούσαν να έλξουν πληρότητα?
Ήταν ανίκανοι?Εδώ βλέπουμε φίλοι πως η πληρότητα σε κάθε επίπεδο αλλάζει!

Αλλάζει ο ενθουσιασμός σε κάθε επίπεδο συνείδησης!


Και εδώ έρχεται η διάκριση και κατανόηση πλέον , ότι...
ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΣΕΙ, ΝΑΙ ΜΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΛΟΓΟΥ ΤΗς ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΨΥΧΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ.


 Φίλοι ο Πνευματικός άνθρωπος, έχει περάσει τα στάδια υλικών επιθυμιών, έχει περάσει όλες τις επιθυμίες του εγώ, γιαυτό οδεύει και στην αναβάθμιση, γιαυτό φεύγει και από το σπήλαιο του Πλάτωνα, γιαυτό εννοεί το ματριξ, επειδή   όσο μαθαίνεις την ύλη πας στο πνευμα!

 Ο πνευματικός άνθρωπος , έχει αυτό που του χρειάζεται , και αυτό είναι η  ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ λιτότητα, με την έννοια του "μηδεν αγαν" τίποτα περιττό !

 Και αυτό συμβαινει στη πορεία της ψυχής, χρονικά  μιλώντας, κάθε περιττή μορφή διαλύεται σε ενέργεια στην ανώτερη της διάσταση!


Αρα φίλοι καταλαβαίνουμε οτι η Ευτυχία, η ευδαιμονία, η χαρά, και ακόμα και η αναβάθμιση αλλάζει ποιότητα για κάθε "μεγάλο Ψυχικό θέμα ", και μπορεί να εμπεριέχει πολλές ενσαρκώσεις το κάθε ένα θέμα.

Έτσι θα μπορούσαμε να πούμε πως οι νέες ψυχές, έχουν θέματα που για να εκδηλωθούν και να πάρουν το μάθημα νιώθουν την  πληρότητα με πολλά υλικά αγαθά(κρυσταλλωμένη ενέργεια), που είναι βοήθεια για να πάρουν το μάθημα, και οι παλιές ψυχές να χρειάζονται πολύ λιγότερη βοήθεια κρυσταλλωμένης ενέργειας , ακριβώς επειδή δουλεύουν με την ρευστή ενέργεια που έχουν ένωση.


Είναι σαν να λέγαμε οτι οι παλιές ψυχές έχουν ενέργεια απευθείας από τη φύση, σαν τη μέθοδο Τέσλα, ενώ οι νέες ψυχές χρειάζονται να κουβαλάνε μπαταρίες πάνω τους και να τις αλλάζουν!

 Πολλές φορές μου λένε..." να μην έχω τα λεφτα, την ενέργεια για να κάνω αυτό που θέλω?"

Φυσικά να την έχεις, αλλά θυμήσου οτι αυτό το επίπεδο έχουν όλοι όσοι ζητάνε υλικά αγαθά, όσοι ζητάνε ενέργεια για εγωικες ακόμα επιθυμίες, από αυτόν που λες ιλουμιναττι , δυνάστης, απατεώνα, τίμιο, μέχρι κάποιον που θα θέλει να γυρίσει το κόσμο, άλλος να έχει για τα παιδιά του, άλλος για να σώσει το κόσμο, άλλος για να νιώθει δύναμη να κάνει αυτό που επιθυμεί, άλλος για να εχει καθαρίστρια, γενικά για να εξομαλύνει τη Ζωή του, δεν αντιλέγω!


Η κρυσταλλωμενη ενεργεια ανηκει στο νομο της οικονομιας! (παρασιτική ζωή,όσον αφορά στη υλική μορφή,)Όλοι έχουμε "επιθυμίες-ανάγκες", ανάλογα την συνείδηση μας και το ψυχικό μας μάθημα, αλλιώς δεν θα ήμασταν σε αυτή τη διάσταση του σύμπαντος!

Υπάρχουν επίσης οι βρεφικές ψυχές, που ακόμα ψάχνουν να επιβιώσουν στη φύση και φυσικά παλεύουν να πάρουν το αρχικό μάθημα της επιβίωσης, δλδ να μάθουν πως να βρίσκουν την πληρότητα!

Να μάθεις να βρίσκεις την πληρότητα είναι ένα βασικό θέμα σε όλα τα επίπεδα, γιατί σε οδηγεί στο Ψυχικό σου θέμα, μέσω της εμπειρίας του!

Και βλέπεις ανθρώπους που περηφανεύονται επειδή το κατάφεραν, και καλά κάνουν, αλλά ποιος σου είπε οτι είσαι "φωτεινός"? ποιος σου είπε οτι είσαι "θετικός"?

Απλά  στην άγνοια τους νόμιζαν οτι κατάφεραν το βραβείο της ύλης...

Όμως αυτό είναι  το ένα βήμα, το να αποκτήσεις!

Το άλλο βήμα είναι να απο-αποκτήσεις, να ξεμπλεχτεις από τα δεσμά της ύλης!


 Βλέπω να νιώθουν οι αγνοουντες οτι αυτό είναι "το" βήμα, και φωτιστηκαν,   έκανα το όνειρο τους πραγματικότητα, έγιναν θετικοί, έγιναν Θεοί, κρυστάλλωσαν, δημιούργησαν συνειδητά.. , λες και μόνο οι θετικοί κρυσταλλώνουν...που το πας αυτό!

Όλη η πλάνη είναι οτι, μόλις χωρις  κατάκριση έμαθαν να είναι ο εαυτός τους και οτι όλα έχουν ίδια αξία, το εγώ τους στην εξελικτική πορεία, εχει αφανίσει τα επίπεδα(με προσχημα την αγαπη...που δεν ξερουν τι σημαινει), και ζήτα ισα  δικαιώματα χωρίς να τα έχει αποκτήσει!

 Θέλουν και να είναι στη ύλη και να είναι πνευματικά αναβαθμισμένοι, και να πηγαίνουν στο φως αλλά και να μένουν στο σκοτάδι, και να χουν επιθυμίες υλικές και να αναβαθμιστούν , και να πάνε στα ανωτέρα επίπεδα και να κολλάνε στα κατωτέρα!

Το μόνο που κάνουν είναι μένουν ακόμα στο ματριξ, και είναι φίλοι μια αλήθεια , δεν λέγω πικρή, γιατί η πίκρα είναι γι αυτούς που κατακρίνουν!

Εγώ λέω είναι επιλογή...αλλά πόσο συνειδητή?  Όσο και ο ύπνος που ζουν μέσα!

Αυτό το "εγώ"...         χειρίζεται τις πληροφορίες όπως θέλει.....

Βρε φίλε αφού αυτό κάνεις και αυτό δημιουργείς, και το προτιμάς όπως φαίνεται, γιατί δεν το παραδέχεσαι?
Βγάλε τη κατάκριση, και πες ναι,     αυτό είναι το Ψυχικό μου θέμα,  με ενθουσιάζει η ύλη, έχω επιθυμίες και καλά κάνω!

Γιατί θες να είσαι κάτι πιο φωτεινό από αυτό? κάτι πιο πνευματικό? για να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου και μετά τους άλλους?

 Γίνεται χωρίς ειλικρίνεια, που σημαίνει θέληση,  να προχωρήσεις πνευματικά?

Τελικά, μήπως δεν θες ακόμα το πνεύμα? δεν τρέχει τίποτα, χαλάρωσε, αιώνιοι είμαστε όλοι!Θα μπορούσαμε να πούμε πως η απλότητα, η συνειδητή απλότητα είναι η μέθοδος να δημιουργείς με την ελάχιστη προσπάθεια!


Όλοι οι συνειδητοί Άνθρωποι, οι Δάσκαλοι της ανθρωπότητας το δίδαξαν αυτό , και σου έδειξαν πως μπορείς να αποταυτιστεις από την ύλη, και να εργάζεσαι με το ¨πνευμα" της ύλης!

Εδώ όμως , το "εγώ" πολλών φίλων έρχεται και αλλάζει τη διδασκαλία, μόνο και μόνο επειδή δεν θέλει να δει σε τι Ψυχικό επίπεδο βρίσκεται, επειδή κατακρίνει τον εαυτό του, επειδή θα ήθελε να είναι φωτεινό, θα ήθελε να είναι κάτι ιερό, κάτι όχι υλικό, ακριβώς επειδή νιώθει κόμπλεξ, κόλλημα , κόμπο λόγω της ίδιας του της αποκοπής από την συλλογική συνείδηση, ακριβώς επειδή συγκρίνει και δεν αγαπά, κατακρινει το ιδιο του επιπεδο!

Έτσι λοιπόν φίλοι υπαρχουν τα γενικά ψυχικά θέματα ,

 τα πρωταρχικά στη πορεία μιας νέας ψυχής στη ύλη,  είναι μαθήματα επιβίωσης!

Έπειτα είναι τα ψυχικά θέματα με το να έχεις μια υλική πληρότητα, να μαζεύεις κρυσταλλωμένη ενέργεια!

Μέτα είναι τα ψυχικά θέματα για  να νιώσεις πληρότητα με τα συναισθήματα και το εγώ, όλοι οι διάσημοι, είδωλα, καριέρες πρότυπα, πολιτικες σταδιοδρομίες,

 και μετά να μάθεις την εγωικη αγάπη, μέσω των σχέσεων με άλλα άτομα, και τους έρωτες και κοινωνικές ελεημοσύνες, ψεύτικη επιστήμη, εμπόριο, κτλ.

Μετά είναι τα ψυχικά θέματα που απομακρύνονται από την ύλη και είναι οι , οι φιλοσοφίες, θρησκευτικές πεποιθήσεις, πνευματικές έρευνες , αληθινή επιστήμη, πραγματική βοήθεια, σύνδεση με τη φύση, συμπαντική αγάπη και είναι το επίπεδο που βαδίζει σαν σύνολο η ανθρωπότητα!

Τα τελευταία επίπεδα φίλοι είναι τα ψυχικά θέματα συνειδητής ένωσης με τα ανωτέρα επίπεδα , με τη Πηγή,  με κάθε μελλοντικό και παρελθοντικό παράλληλο εαυτό σου, είναι η κατανόηση, είναι η συλλογική συνείδηση. Είναι οι άνθρωποι "επιτυχίες", οι πρόδρομοι, αυτοί που λειτουργούν συνειδητά στα επίπεδα εκείνα που η μάζα δεν μπορεί να εννοήσει.

Επομένως φίλοι, καταλαβαίνουμε οτι η πληρότητα που θα νιώθει κάθε επίπεδο μπορεί να προσδιοριστεί οταν ξέρουμε τα κυρία ψυχικά θέματα της πορείας της ψυχής από την ύλη!

Ο πραγματικά φωτισμένος άνθρωπος, θα είναι απλός!

Δεν κατακρίνουμε την βοήθεια της τεχνολογίας, αλλά φίλοι μου ο αληθινός άνθρωπος είναι ο ίδιος τεχνολογία και έχει απεριόριστες δυνάμεις που καμία τεχνολογία δεν φτάνει!

Γιαυτό και στα ανωτέρα επίπεδα δεν χρειάζεται τεχνολογία του  κατωτέρου νου , διότι όλα γίνονται με συνείδηση.

Έτσι λοιπόν φίλοι μου ο άνθρωπος θα ξαναγυρίσει στη φύση, θα χαθεί το κατώτερο νοητικό.

Θα είναι απλός, θα είναι φυσικός, θα είναι χωρίς την αρνητική τεχνολογία,  χωρίς γενικά ράδιο- κύματα να επηρεάζουν και να περιορίζουν το ηλεκτρομαγνητικό του πεδίο, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα για μια άλλη ανάρτηση!


Ειρήνη σε όλους!