Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

Ο χρόνος είναι η αύξηση του διανοητικού, όσο σαν ανθρωπότητα αυξήσαμε το διανοητικό μας κέντρο τόσο δημιουργούμε χρόνο, επειδή θα λέγαμε οτι αναλύουμε την ενέργεια σε μικρότερα κομμάτια, ώστε να μπορεί να κατά-νοηθεί σε πολλά μικρά μέρη!

Το διανοητικό κέντρο είναι το αργό, επειδή κατακερματίζει την πληροφορία, και δημιουργεί "βήματα"- κομμάτια, και αυτό είναι η ψευδαίσθηση του χρόνου, του χρόνου που βιώνει η συλλογική και ατομική μας συνείδηση.

Φανταστείτε οτι χωρίς να έχουμε το διανοητικό μυαλό, θα ζούσαμε στο "τώρα", όπως πχ τα ζώα.


Η αύξηση του διανοητικού μας κατέβασε σε συχνότητα διάσπασης της πληροφορίας,  πιο αργή θα λέγαμε και πιο ειδική.


Η μείωση του διανοητικού μας φέρνει σε συχνότητα ένωσης και συλλογικότητα.


Η παθητικότητα του διανοητικού κέντρου, μας φέρνει σε κατάσταση άχρονη. 


Όλο αυτό το βήμα της ανθρωπότητας έγινε για να υπάρχει η εμπειρία από το μεγαλύτερο φάσμα συχνοτήτων χαμηλών και υψηλών, όλων των επίπεδων, ανακλώμενων στο πολυδιαστο ον , τον άνθρωπο.

Όμως φίλοι μην νομίζετε οτι δεν υπάρχουν "σκέψεις" χωρίς το διανοητικό, υπάρχει άμεση πληροφορία της στιγμής,   μια αίσθηση επικοινωνίας δονήσεων,   μια θεμελιώδη γνώση, μια εμπειρία πιο γενική, σε κατάσταση να μπορεί να καταλάβεις νόμους,   δυνάμεις,  και να τις χειραγωγήσεις.


Δηλαδή να επιφέρεις "μεγαλύτερη" δημιουργία επειδή σχετίζεσαι με μεγαλύτερες συνειδήσεις!


Όταν θα μάθει η ανθρωπότητα να υλοποιεί με τη συνείδηση, είναι φυσικό οτι δεν θα χρειάζεται να ελέγχει κάθε σωματίδιο όπως τώρα, αλλά θα ελέγχει ένα μεγαλύτερο φορέα συνείδησης που θα κάνει την δουλειά σαν εργαλείο.


Τώρα τα δικά μας εργαλεία είναι εργαλεία ασυνείδητα, όσο και η ικανότητα δημιουργία μας, ανακλάσεις της συλλογικής συνείδησης μας. 

Όταν θα γίνουμε πιο συνειδητά όντα θα έχουμε την ικανότητα να δημιουργούμε εργαλεία  πιο "ζωντανά", που θα κάνουν μεγαλύτερη δουλεία για μας, όπως τώρα για παράδειγμα κάνουν ασυνείδητα  οι δικοί μας υπολογιστές.

Ο χρόνος είναι προϊόν της εκάστοτε συνείδησης!

 
Τώρα φίλοι έχουμε ξεκινήσει και το βιώνουμε διαφορετικά, είναι επειδή δημιουργούμε λιγότερο χρόνο, είναι επειδή τώρα είμαστε πιο ικανοί να δούμε τον συγχρονισμό που πάντα υπήρχε, είναι επειδή ξεκινάμε να δουλεύουμε με το μυαλό της καρδίας που ζει στο τώρα, και είναι ενωμένο με την Πηγή μας, επειδή η Πηγή μας είναι μόνο στο αιώνιο τώρα.

Η σκέψη θα είναι υλοποίηση, επειδή θα είμαστε στο κόσμο των "σκέψεων",  αλλά με πλήρη συνείδηση στο "όνειρο".

Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα, οι δυο κόσμοι γίνονται  ένας, προχωράμε στο κόσμο των ονείρων και ο ύπνος πλέον θα μείνει μόνο στη μετάβαση που λέμε θάνατο σώματος.

Η αλλαγή είναι εμφανής, συμβαίνει, η τεράστια επιταχυνόμενη εξέλιξη , ξέρω σας έχει ζαλίσει λίγο, είναι μέχρι να συνηθίσουμε την "νέα"μας ταχύτητα.

Οι πληροφοριες θα "τρέχουν" με ταχύτητα που το διανοητικό δεν θα μπορεί να τις δεχθεί και μόνο με το "μυαλό" της καρδιάς θα νιώθουμε κάθε πληροφορία που συγχρονιζόμαστε!

Δεν είναι για όλους και μέσα μας το ξέρουμε αυτό, η πρώτοι αρχίζουν και ξεκόβουν από τους τελευταίους, όπως στο μαραθώνιο... και δημιουργούν μια δικιά τους πραγματικότητα.

  Οι τελευταίοι, θα φτιάξουν μια δικιά τους συγχρονιστική πραγματικότητα επισης!

Σήμερα μου ήρθε να γράψω αυτό, απλά ξεκίνησα να γράψω κάτι...και έγραψα αυτό.
Ίσως να έχει ζητηθεί από μερικούς φίλους συνειδητα
ή ασυνείδητα!

Ας δώσουμε ραντεβού λοιπόν σε κάθε νέο μας τώρα και ελπίζω φίλοι να είμαστε όλοι εκεί  !!!





Ειρήνη σε όλους!

ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟ ΕΓΩ ΜΑΣ Ο ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΣ

  ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Φίλοι μου αυτά που τώρα ακούγονται στις εκπομπές και από δήθεν αφυπνισμενους , τα έχουμε δώσει...