Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ


Γεια σας Φίλοι!


Ρωτάτε μερικοί φίλοι για τις διαστάσεις !
Τι είναι οι διαστάσεις?
Έχουμε δώσει πολλές πληροφορίες!
Είναι απλά χωροχρονικες αντιλήψεις!

Μέσα τους υπάρχουν τα επίπεδα συνείδησης που λέμε πυκνότητες συνείδησης!

Δεν είμαι επιστήμονας, αλλά θα σας δώσω με άλλη μια θέση περί αυτού, κάτω από τη συνείδηση που με διαπερνά!

Όπως τα κύτταρα, έτσι και τα υπό-ατομικά σωματίδια πριν να γίνουν άτομα και κύτταρα έχουν μερικές συνδέσεις μαγνητικές μεταξύ τους και δημιουργούν άλλες διαστάσεις!
Όλος ο μαγνητισμός βασίζεται στη συνείδηση , διότι αυτή δημιουργεί ένα κέντρο και μια περίμετρο, από ένα σωματίδιο μέχρι ένα  γαλαξία!

Όλη  η ύλη είναι σώματα κάτω από μια ανάλογη  συνείδηση που κράτα το σώμα σε σύνθεση!

 Για όποιον έχει "φτιάξει το σώμα" δηλαδή έχει εστιαστεί η συνείδηση εκ των έσω, η στο ασυνείδητο κομμάτι του , η συνείδηση του μπορεί να χρησιμοποιεί σαν μορφή αυτά τα υπό-ατομικά σωματίδια για σώμα, και φυσικά θα είναι πολύ ευέλικτα όπως καταλαβαίνετε!

Όλα αυτά που λένε αστρικά και νοητικά και πνευματικά σώματα , είναι ακριβώς η συνείδηση στις διαστάσεις υπό ατομικών σωματιδίων μέχρι τα φωτόνια που κει αρχίζει η διάσταση να παίρνει μορφή ενέργειας, στο κβαντικό αρχέτυπο που λέμε!

Πολλές φορές η άτακτη κάθοδος , μέσω των εγώ στα υποατομικα, κατωτέρα αστρικά, συνδέετε με τη αίσθηση της καθόδου μέσα σε εσωτερικούς μανδύες, παρασυνειδησιακους για εμάς, μέσα στη γη!
Αυτό είναι μια "ψευδαίσθηση" καθώς απλά αλλάζουμε διάσταση, και για εμάς εκδηλώνεται σαν το βάθος, τη βύθιση στις κολάσεις, λόγω των δυνάμεων αποσύνθεσης των εγώ, που βιώνουμε που συγχρονιστικά ομοιοκραδαζεται με την καύση και την αποσύνθεση στο 3 ντι που βιώνουμε!
 Έτσι δεν είναι η φωτιά ?...   δεν έχει τη σημασία κάθαρσης, ανανέωσης?

 Έτσι, με αυτό το τρόπο γίνεται και η "αναβάθμιση" σε πάλι υποατομικες καταστάσεις, αλλά στη θετική πορεία [προς τη συλλογικότητα και όχι προς τη διάσπαση,  έχουμε τη "ψευδαίσθηση" της ανόδου, επειδή η ενέργεια   συγχρονίζεται με τη δίκη μας ατμόσφαιρα και τη μικρότερη πυκνότητα!
Εκεί όμως ο δρόμος είναι διαφορετικός, πιο συλλογικός μιας που συνδημιουργουμε μεγαλύτερες μορφές που χωράνε περισσότερο συνείδηση.Οι δρόμοι είναι 2 πάντα στη ροή...αρνητική και θετική ενέργεια, φυγόκεντρος και κεντρομόλος δύναμη,   ανέλιξη-υπεξελιξη,   αλλά πάντα ΕΞΕΛΙΞΗ σε κάτι άλλο!
Φανταστείτε όλα αυτά τα υποσωματιδια με την ταχύτητα που τρέχουν, να φτάνουν τις ταχύτητες του φωτός, φανταστείτε πως το σώμα να πηγαίνει εκεί που θέλει με τη θέληση, φανταστείτε το ελάχιστο που παίρνει ο χρόνος και το μέγιστο που παίρνει η στιγμή! το ΤΩΡΑ!

Φανταστείτε οτι ήδη έχετε αυτά τα σώματα  τα ενεργειακά και μη,  και είναι ο ανώτερος και κατώτερος εαυτός σας, όλο το ασυνείδητο κομμάτι σας!

Όταν εστιάζει λοιπόν εκεί η συνείδηση , τότε είναι σαν να φεύγουμε από το σώμα, ενώ στην ουσία, επεκτείνεται η συνείδηση  και εκτός του σώματος, ώστε να φαίνεται οτι βγαίνουμε με κάποιο άλλο σώμα, που είναι αυτό το υπό ατομικά φτιαγμένο, από την δική μας συνείδηση σε άλλες διαστάσεις!

Αυτό είναι το σώμα που θα έχει ο άνθρωπος με το καιρό, ενα ενεργειακό για εμάς σώμα και ένα πιο ενεργειακό μέχρι να είναι τελείως φως και να χάσει την φυσιολογία!

Στα δικά μας μάτια δεν φαίνονται αυτά  τα υποσωματιδια, είναι αόρατα τα σώματα, και φυσικά ακόμα τώρα οι επιστήμονες γνωρίζουν καλά τα κβάντα!
Ενώστε αυτά που σας είπα με τη διδασκαλία που έχετε και θα δείτε τη σχέση ύλης ενέργειας συνείδησης!

Θα δείτε την ήδη ενυπάρχουσα άλλη παράλληλη πραγματικότητα!
Τις άπειρες παράλληλες πραγματικότητες!
Το ταξίδι στο χρόνο!
Την απεριόριστη δύναμη!
Την πρόσβαση στα λεγόμενα Ακασικά αρχεία, που δεν είναι τίποτα άλλο από παράλληλες πραγματικότητες!
Τον εαυτό μας!
Το ΟΛΟΝ!

Θα δείτε οτι λόγω τις ίδιας σχέσεις σώματος και σωματιδίων με το "διάστημα" η των ανωτέρων περιοχών, θα μπορούμε με αυτά τα σώματα να φύγουμε από το περιορισμό της γης, γιατί θα είναι ικανά για ταξίδι μέσα στη πραγματικότητα που ενώνει τους πλανήτες!

Παντού υπάρχουν τα ανιόντα και τα κατιόντα!

Είμαστε ενα ηλεκτρόνιο που είναι στην 5 προς7 τροχιά και είναι έτοιμο να αναπήδηση σε άλλο...   πλανήτη- ατομο!

Ήδη το πέρασμα της συνείδησης του ανθρώπου σε μια άλλη κατάσταση δημιουργεί και ένα άλλο φορέα-σώμα, εμείς δεν το καταλαβαίνουμε αλλά γίνεται πιο ενεργειακό, πιο αιθέριο, πιο ικανό για καινούργιες περιπέτειες!

Θα έρθει η στιγμή που στο δικό μας χωροχρόνο, θα φτάσουμε να έχουμε τη δυνατότητα να διαπερνάμε τις  διαστάσεις και να φτιάχνουμε τους ανάλογους φορείς, για να βιώνουμε το κάθε φάσμα συχνότητας φωτός,  τη κάθε πραγματικότητα !!!

Τότε ο άνθρωπος θα είναι ένας πλήρης ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Τότε θα βρισκόμαστε στην κατάσταση που έχει φτιαχτεί να είναι, το πολυδιάστατο ον που λέγετε ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Όλα όμως είναι φαινομενικά, ακόμα και ο χρόνος!
 ΗΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ,   ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
ΑΠΛΑ...  ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΣΜΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ!

Όλες οι καταστάσεις που βλέπουμε να είναι κάτω και πάνω από μας , είναι απλα άλλες διαστάσεις!
Το φυσικό μας σώμα είναι η πύκνωση αυτών, η κρυστάλλωση, ο ατμός που γίνεται πάγος!
Οδεύουμε προς τον ατμό...ΑΤΜΟΣ....
Οδεύουμε προς στο πρωταρχικό αιθέρα, και περνάμε από όλα τα άλλα στοιχεία που εχει διαλυθει στο ΣΥΜΠΑΝ!


Ειρήνη σε όλους!

ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟ ΕΓΩ ΜΑΣ Ο ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΣ

  ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Φίλοι μου αυτά που τώρα ακούγονται στις εκπομπές και από δήθεν αφυπνισμενους , τα έχουμε δώσει...