Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013

ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK

Ο ελεύθερος άνθρωπος είναι ο ουδέτερος άνθρωπος, υπεράνω θα λέγαμε των πολικοτητων του νου, τις αντι-θέσης , του καλού- κακού , των" εγώ" που είναι μια θέση και ένας περιορισμός.   Ελευθερία είναι ο μη περιορισμός, και αντανακλά τη συνείδηση του Όλα σε Ένα, την απεριόριστη άφεση Του λόγω της απεριόριστης δύναμης Του!
Κάθε επιλογή είναι ένα.. πείραμα!
 Πολλά άτομα στερούνται την αίσθηση της Χαράς τους, επειδή δεν μπορούν να τη δικαιολογήσουν νοητικά.  Έχουν τα "πιστεύω" πως για να είναι ευτυχισμένοι πρέπει... κάτι,  και το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν όρια και σχήματα  ιδιότητες και χρόνο, για να μάχονται και να κερδίσουν μέσω του πόνου, αυτό που πάντα άξια είχαν αλλά δεν το αναγνώριζαν επειδή κατέκριναν τη χαρά!

Ευτυχώς που δεν με θεωρούν σοφό οι περισσότεροι...  είναι η καλύτερη αναγνώριση μου!!!

Φίλοι, όταν φτάσετε στο σημείο να μην χρειάζεστε λόγο για να είστε ευτυχισμένοι, τότε δεν θα υπάρχει λόγος να μην είστε!!

Είναι Σοφία το να ζεις στο μέτρο σου , το παραπάνω θα φύγει και το λιγότερο θα γεμίζει!
Αρκεί να ζεις στο μέτρο σου... και αυτό είναι κάτι που απλά είμαστε, αλλά παλεύουμε να το βρούμε!

Το μέτρον είναι σοφία, και η σοφία έρχεται μετά την ανακάλυψη των άκρων!Μόλις ανακαλύψει κάποιος τα άκρα, είναι ικανός να βρει το μέση. Για να μπορείς να καταλάβεις κάποιου τη σοφία πρέπει να έχεις ίσα, η μεγαλύτερα "άκρα" και επίσης να έχεις βρει τη μέση.
Φίλοι, αφήστε τον εαυτό σας να καταλάβει , οτι οι καλοπροαίρετες "βοήθειες" που σας βάζουν σε πραγματικότητα φρίκης, το μόνο που κάνουν είναι να σας πολώνουν αρνητικά με ένα θέμα, και αυτό σας δίνει μόνο μάχη και αποφυγή από αυτό που μαγνητίζετε,  το μαγνητίζετε επειδή το πολώσατε.Προσέξτε όμως , οτι μισώντας το οτιδήποτε δεν μαθαίνεις την αγάπη αλλά το μίσος!
Μισώντας το πόλεμο δεν μαθαίνεις την Ειρήνη, μαθαίνεις να μισεις το πόλεμο.


Όλες οι υψηλές συχνότητες μαθαίνονται απο το μπορέσεις να τις φτάσεις, να γίνεις πριν , για μπορέσεις να τις αντιληφθείς!

Αυτοί που βάζουν συνειδητά , η ασυνείδητα σε καταστάσεις κατάκρισης τους άλλους για να τους "βοηθήσουν" είναι σαν τους τάφους...  λαμπεροί και γυαλισμένοι με αρώματα κ λουλούδια εξωτερικά, και γεμάτοι σκουλήκια αποσύνθεση και βρώμα εσωτερικά!

Δεν χρειάζονται αντιπρόσωποι πλέον, ο καθένας θα αντιπροσωπεύει τον εαυτό του!
Και αν νομίζετε πως αυτό θα φέρει τη διαφωνία και το μη προγραμματισμό, εγώ λέω οτι θα φέρει την κατανόηση και την ανάγκη της "ανακάλυψης" της πραγματικής συνεργασίας όπου όλοι θα είναι το ίδιο ικανοποιημένοι από το σύστημα, όχι τελείως αλλά και ούτε καθόλου!  Το παράδοξο είναι οτι αυτό θα είναι το τέλειο για όλους!

"Γιατί φοβάσαι το άγνωστο? γιατί να φοβάσαι κάτι που δεν ξέρεις, γιατί να φοβάσαι το οτι ίσως δεν είναι χειραγωγησιμο, μα δε βλέπεις οτι το χειραγωγεισε ήδη? είναι άγνωστο και τα πας μια χαρά μαζί του, συγχρονίζεσαι άψογα κάθε στιγμή που έρχεσαι σε επαφή μαζί του... άπλα δεν το ξέρεις!!
Ότι και να φανταστείτε είναι αληθινό, γιατί δεν μπορείτε να φανταστείτε κάτι που να μην υπάρχει!

Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας, να βιώσετε εμπειρία μέσω των παράλληλων εαυτών σας από τα παράλληλα σύμπαντα που μπορείτε να ερθετε σε επαφή, και τα παράλληλα σενάρια σας που παίζονται ταυτόχρονα, ώστε να μπορείτε στο Εδώ κ Τώρα να ευθυγραμμίσετε ανάλογα τις επιλογές σας !
Η φαντασία σας είναι μια είσοδος σε μια πραγματικότητα που αν καταφέρετε και ευθυγραμμίσετε τα ανάλογα υποσυνείδητα πιστεύω σας με αυτή, θα την εκδηλώσετε σαν τη συνειδητή πραγματικότητα σας!
Όσο αναβαθμίζεται κάποιος , γίνεται συνειδητός στον εαυτό του, ξεκινά μέσα από το σώμα του και καταλήγει να είναι τα πάντα στη πραγματικότητα που βιώνει!
H εσωτερική μας ανάσταση, απαιτεί έναν εσωτερικό θάνατο, μια θυσία στο Σταυρό της οριζόντιας και κάθετης οδού! Τα εσωτερικά πάθη του κάθε έναν από μας, αντιπροσωπεύουν τις διάφορες χαμηλές συχνότητες και πτυχές μας που ερχόμαστε να αγαπήσουμε και να συν-γ-χωρέσουμε στη ολότητα μας.  Όποιος θέλει να ακολουθήσει το δρόμο της ανάστασης, πρέπει να πιει από αυτό το ποτήρι. Το εγώ θα θυσιαστεί και θα συγχωνευτεί με αρμονία ώστε να αναστηθεί η χριστική συνείδηση στον Άνθρωπο.
Καλή εσωτερική Ανάσταση σε όλους!
Η σειρά εκμάθησης της πτώσης μας στο φαινομενικό διαχωρισμό και σκότος, είναι να γνωρίσεις το αρνητικό- το σκότος, και μέσω του σκότους να γνωρίσεις το θετικό - φως, και μέσω του φωτός τη κατανόηση της ύπαρξης του σκότους και μετά γνωρίζεις την τελειότητα στα πάντα, μέσα από το ουδέτερο!

Άνθρωπε , πως θα γνωρίσεις το κέντρο σου αν δεν ξέρεις τα άκρα σου? διότι από το κέντρο δεν μπορείς να προσδιορίσεις τη περιφέρεια, από την περιφέρεια όμως μπορείς να προσδιορίσεις το κέντρο!   Μη κοιτάς τα άκρα του άλλου και τα κάνεις όρια δικά σου, αφήσου στην παρατήρηση της έκτασης σου και θα φανερωθεί το σημείο του κέντρου σου.  Κάθε κύκλος που έχεις συνείδηση, σου δίνει μια καινούργια περιφέρεια που μπορείς μέσω αυτής να βρίσκεις το πάντα ίδιο κέντρο σου, αυτό που συνεχώς ψάχνεις!
Ψάξε για την αλήθεια μέσα σε όλα και θα μάθεις την σύνδεση ,την αγάπη, τον εαυτό σου, ψάξε για το λάθος και θα μάθεις τη σύγκριση, την κατάκριση και το διαχωρισμό!
Το μεγαλύτερο εργαλείο αφυπνισεως συνείδησης είναι η παρατήρηση ,  χωρίς αυτό η εμπειρία περνά στο υποσυνείδητο , χωρίς να είναι εύκαιρη στην ανάλυση και επεξεργασία, σύγκριση , και αφομοίωση ,ώστε να μας βοηθήσει στη δομική άμεση γνώση της στιγμής!  Νομίζετε φίλοι οτι έχετε αναλύσει, συγκρίνει, αφομοιώσει τις πληροφορίες που έχετε ήδη έρθει σε επαφή?  και χρειάζεστε κι άλλες , για να αναβαθμιστείτε?  Νομίζετε οτι δεν φτάνουν αυτές που έχετε? καλά κάνετε και το νομίζετε, γιατί δεν τις έχετε, με την έννοια της συνειδητής επεξεργασίας, παρα μόνο με την έννοια της ταξινόμησης που δουλεύει ο εγκέφαλος, δλδ τοποθέτηση της πληροφορίας σε ένα τομέα .Γίνετε συνειδητοί στις πληροφορίες που ΗΔΗ έχετε και θα δείτε πόσο μα πόσο σοφοί είστε! Το εγώ πάντα θα είναι αχόρταγο γιατί δεν έχει την ικανότητα να συγκρατεί τόση συνείδηση ώστε να να είναι ενωμένο με τη σημαντική ροή, με την άμεση πληροφορία! Παρατηρήστε , ζήστε συνειδητά το επίπεδο σας και θα δείτε τι σας προσφέρει! Το μεγαλύτερο δώρο του είναι η προώθηση στο ανώτερο επίπεδο!
Όλες η θεραπείες καταλήγουν στην Μεγίστη αρμονία που μπορείς να έχεις με τη πηγή,  ανάλογα το επίπεδο ενέργειας που ψάχνεις την θεραπεία , θα πρέπει να εναρμονίσεις το ανάλογο επίπεδο...   αυτό γίνεται συνειδητά, μόνο από την κατανόηση της "αρρώστιας" από το αμέσως ανώτερο επίπεδο, και έτσι φτιάχνεις ενα κανάλι, μια ροή, σε όλες τις απόψεις του είναι σου, από το αποτέλεσμα μέχρι την αίτια.   Η τέχνη του να ξέρεις να πειράζεις την αιτία ,, φέρνει πάντα αποτελέσματα στη γείωση της ενέργειας .
Η μόνη πραγματική θεραπεία , είναι να αφαιρέσεις την αιτία, η άλλες θεραπείες των κατωτέρων επίπεδων , είναι προσωρινές ανακουφίσεις, και παρατάσεις ώστε να σε βοηθήσουν να θεραπευτείς!
Η συλλογική συχνότητα κραδασμού φωτός των ανθρώπων , δημιουργεί το ανάλογο φόντο πραγματικότητας γύρω μας, όσο εσείς φίλοι "μένετε" στις υψηλότερες δονήσεις σας συν-δημιουργείτε θετικά, εκτός από το προσωπικό σας ματριξ, το οικογενειακό, κοινωνικό, πλανητικό, σημαντικό ματριξ.    Όσο πέφτετε σε χαμηλές δονήσεις, συνδημιουργειτε αρνητικά,και περισσότερο στον ατομικό σας θόλο.  Ο πόλεμος σταματά με Ειρήνη, ο θυμός με ηρεμία, το εγώ με την ένωση...κ.ο.κ.   Διατηρήστε μια αυτοπαρατήρηση!
Ειρήνη σε όλους!
Μην αντιστέκεστε στο φυσικό εαυτό σας. Εμπιστευθείτε τον. Πιστέψτε σε αυτόν. Είναι αυτό που είστε. Δεχθείτε τον , και επεκτείνετε τον με τον νιώθετε κάθε φόρε περισσότερο, να είναι τα πάντα!
Πολλοί μίλησαν για την καταστροφή μερών του εαυτού μας, για την απαλλαγή...ήρθε η ώρα να δούμε πως όλα τα κομμάτια μας, είναι το ίδιο χρήσιμα, και οτι υπάρχει η αποδοχή και επιλογή, όχι πλέον καταδίκη και απόρριψη!
Και φυσικά αυτό ισχύει , για όλα τα επίπεδα, ατομικά, κοινωνικά, συμπαντικά , κοσμικά.   Η συνειδησιακή αναβάθμιση είναι μια δύναμη που περικλείει, και όχι που διαχωρίζει. Η Σοφία περιέχει το Καρπό της γνώσης του καλού ΚΑΙ του κακού!

Η επιλογή δεν πρέπει να σημαίνει και καταδίκη της μη επιλεγμένης άποψης,   αλλα την ώθηση μας στη κατάσταση που μας προσφέρει περισσότερη εμπειρία για το εξελικτικό μας επίπεδο!
Η Σοφία είναι το χαρακτηριστικό του ανθρώπου που χει αναγνωρίσει την ύπαρξη του πνεύματος του, και συνεργάζεται μαζί με τους πνευματικούς νόμους.
Ο καθένας στη Ζωή του έχει το μονοπάτι του, η πυξίδα του είναι ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ και ο ΠΟΝΟΣ, και φίλοι αυτά αλλάζουν ανάλογα το επίπεδο (εξέλιξης) του! Πάντα το μέγεθος τους, μας δείχνει την απόσταση από το ΚΕΝΤΡΟ μας, στην κάθε στιγμή εξέλιξης μας. ΟΛΑ σας έχουν δοθεί από τη φύση και τίποτα δεν λείπει σε κανέναν στο επίπεδο που εκφράζει τον εαυτό του!
Υπάρχουν άνθρωποι ευαίσθητοι στις ενέργειες που δονούνται μέσα τους οι "ήχοι" των άλλων, και είναι τόσο φανεροί σαν να τους βλέπουν!   Σε εκείνους δεν μπορείτε να κρυφτειτε, και όταν θα έρχεστε σε επαφή θα έχετε πάντα δυο επιλογές... να "παραδοθείτε" ώστε να αφήσετε να ανακαλύψετε τον εαυτό σας , η να φύγετε μακριά μένοντας στη κατάκριση!
Αυτοί οι άνθρωποι γίνονται καταλύτες συνειδητοποίησης γιατί σε βλέπουν εσωτερικά όπως και εξωτερικά.
Αυτοί οι άνθρωποι είναι πάντα ένα σταυροδρόμι που οδηγεί στο δρόμο της νίκης πάνω στο εγωισμό και τη κατάκριση μέσα σου , και στο δρόμο της φυγής από την αντιμετώπιση των κρυφών μερών σου!

Ο μηχανισμός είναι οτι εμεις στην πραγματικότητα δεν αλλάζουμε τίποτα, παρα πηγαίνουμε από πραγματικότητα σε πραγματικότητα, ανάλογα το πως συγχρονίζονται οι δονήσεις μας κάθε στιγμή! Όλα είναι κύματα ενέργειας, και προβάλλουμε πάνω στο φως την εικόνα, που μπορούμε να δούμε, ανάλογα τη συχνότητα φωτός που το κάθε κομμάτι συνείδησης που λέμε οτι έχουμε συγχρονίζεται. Αυτά τα κύματα φωτός είναι χωρισμένα σε ορισμένα φάσματα δονήσεων που λέμε διαστάσεις και πυκνότητες! κάθε φάσμα φωτός είναι μια άποψη μας ,που σε όσο έχουμε την συνείδηση εστιασμένη κει τη  λέμε σώμα και εαυτό, και σε όσα δεν είμαστε εστιασμένοι λέμε ανώτερος εαυτός!

Ο φόβος είναι αυτό που η ίδια η φύση έχει ποτίσει, και επισης κυνηγά να εξαλείψει πάνω στην κάθε αναβάθμιση προς την ένωση!
Δείτε  στο ένστικτο στα ζώα και φυσικά στη ζωώδη φύση του ανθρώπου, οτι ο φόβος είναι μια πρόσκληση για μάχη,  για κυνήγι,  ενεργοποιεί το θύτη να καταλάβει το θήραμα!!!Ο φόβος λοιπόν είναι  αίσθημα της αποκοπής και γιαυτό φέρνει την εμπειρία  της αντιστασης με μορφη επιβίωσης, από τη μετάβαση συνείδησης που λέμε θάνατο!!!
    Ειρήνη σε όλους!