Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

 Για τους φίλους που ενδιαφέρονται να κάνουν μια δωρεά, ανώνυμη η επώνυμη.

Όπως έχουμε πει φίλοι, η τέταρτη πυκνότητα συνείδησης θα έχει σαν κεντρικό μάθημα , το μάθημα της αγάπης.Θα ξεκινήσουμε να ζούμε μέσα στο σύστημα εθελοντισμού!
 Ο καθένας θα προσφέρει από συνείδηση και ευγνωμοσύνη , από δόνηση , ξέροντας ήδη οτι με αυτό δημιουργεί θετική πραγματικότητα.
Η ελεύθερη ενέργεια, θα έρθει να θεμελιώσει το σύστημα εθελοντισμού. Ήδη έχει αρχίσει με τη ΔΩΡΕΑΝ προσφορά από πολλούς ανθρώπους.
Νιώστε ικανοί να προσφέρετε, το οτιδήποτε μπορείτε και θέλετε ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ να προσφέρετε και όχι από υποχρέωση!
Ανάλογα το τι έχετε εύκαιρο, όπως εγώ κάνω με τη δική μου προσφορά.
 Φίλοι η προσφορά, η δωρεά, μπορεί να έχει πολλά επίπεδα και πολλές μορφές , ανάλογα την ευκαίρια  που έχει ο καθένας!
Μπορεί να είναι από μια θετική ενέργεια, μέχρι και χρηματικό πόσο, από μια αγκαλιά μέχρι μια φιλοξενία,   από μια γλάστρα αν είσαι κηπουρός μέχρι ένα  πίνακα αν είσαι ζωγράφος,   η μια έκπτωση  τιμής αν είσαι έμπορος....ένα δωμάτιο αν είσαι ξενοδόχος, ένα καρβέλι αν είσαι φούρναρης, και ανάλογα την ειδικότητα που έχει ο καθένας,  πάντα με την άνεση και την ώθηση να προσφέρεις στο επίπεδο που μπορείς  δίνοντας άξια στον συγχρονισμό, γιατί πάντα κάποιος θα υπάρχει σαν αντίρροπη δύναμη να το δεχθεί, εφ όσον υπάρχει τάση να προσφέρεις!
Όποιοι φίλοι αισθάνονται από καρδιάς οτι μπορούν και θέλουν να προσφέρουν το οτιδήποτε σε μένα , για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους , θα το δεχτώ με μεγάλη χαρά!

Εδώ είναι τα στοιχεία μου:
Οδός Μ.Κωνσταντίνου 45 Νίκαια 
  τ.κ. 18451
Αριθ.Λογ/σμου 713/601740-16
Μυσιρλης Σταματης,  Γρηγοριος

PAYPAL :https://www.paypal.com/paypalme/stamatismissirlis

IBAN:GR4501107130000071360174016
Εθνικη Τραπεζα  (BIC) ETHNGRAA

ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟ ΕΓΩ ΜΑΣ Ο ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΣ

  ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Φίλοι μου αυτά που τώρα ακούγονται στις εκπομπές και από δήθεν αφυπνισμενους , τα έχουμε δώσει...