Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2012

Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ


Φίλοι σήμερα αναφέρομαι στην διατροφή μας και ειδικά στο μπέρδεμα που υπάρχει και την κατάκριση σχετικά με το είδος τροφής που λαμβάνουμε.

Μπορεί ο άνθρωπος να παίρνει τροφή μόνο από τον αέρα?ναι μπορεί , όμως είναι πολύ δύσκολο λόγω της ανεπάρκειας στοιχείων στην σημερινή ατμόσφαιρα από την μόλυνση.

Μπορεί ο άνθρωπος να ζει μόνο με ηλιακή ενέργεια? ναι μπορεί , όμως πάλι η μεγάλη τρύπα του Όζοντος και διάφορες διακυμάνσεις ενεργειακό πεδίο του ηλιου όπως της γης, καθιστά πολύ δύσκολο να ζει κανείς μόνο με την ηλιακή ενέργεια.

Σε τρόπους λήψης ενεργειών που είναι παρασιτικής φύσεως δεν είναι αναγκαίο να ασχοληθώ !

Επομένως καταλήγουμε να παίρνουμε την ενέργεια μέσα από τη βιολογική κατάσταση της διατροφικής αλυσίδας.

Φυσικό είναι ότι ανάλογα την διατροφή μας εμπλουτίζουμε με ηλιακά άτομα και άτομα διαφόρων τύπων υδρογόνου το σώμα μας, όπου παίζουν όχι το κυριότερο αλλά μεγάλο ρόλο στο μεταβολισμό ενεργειών , με αποτέλεσμα να συντονιζόμαστε με τις ενέργειες που λαμβάνουμε από τις τροφές μας.

Πολύ γενικά, ανάλογα την έλξη -σχέτιση  των ενεργειών βλέπουμε πως η ύλη, το κέντρο, ο πυρήνας της γης έχει μεγαλύτερη σχέση με ορισμένα στοιχεία πχ μέταλλα, και διαφορετική έλξη με άλλα στοιχεία πχ το ήλιον! 
 Αυτόματα καταλαβαίνετε πως ο δρόμος προς το πιο αιθέριο σημαίνει απώλεια βαριών υδρογόνων(εγωικου τύπου ενέργειας), και λήψη ελαφριών τύπων υδρογόνων που σχετίζονται με ανιδιοτελή(μη πολωμένους) τύπους ενεργειών.
Αλλά αυτό δεν είναι το θέμα που θέλω να επεκταθώ.

Θέλω να μιλήσω για την κατάκριση!
 Φίλοι είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα να σκοτώνεις ένα ζώο για να φας και ξεριζώνεις ένα καρότο! ακριβώς το ίδιο!
Για όσους ξέρουν οτι η Ζωή είναι παντού, ξέρουν οτι υπάρχει μια συνείδηση παραπάνω από το αδρανές καρότο που βλέπουν πολλοί.  
Η ίδια βια είναι απλά σε ένα άλλο βασίλειο!

Οπότε το καλύτερο πράγμα που μπορεί ο καθένας να κάνει ανάλογα το τί τροφή παίρνει, είναι να σέβεται τη θυσία που έχουν από πριν διαλέξει αυτού του τύπου οι ψυχές και έχουν έρθει σε αυτή τη μορφή στην διατροφική αλυσίδα!

 Καταλάβετε πως οτι νιώθει οικείο με σας είναι ο ρόλος του να θυσιαστεί με ανάλογο τρόπο για να αφομοιωθεί σε σας , όπως εσείς θέλετε να θυσιάζετε την προσωπικότητα για να ενωθείτε με τον εσώτερο σας. 
 Βεβαίως τα ζώα δεν έχουν την βούληση, όπως ο άνθρωπος, να εκδηλώσουν  διαχωρισμό με τη φύση!

Πολλοί φίλοι όμως που φοβούνται το θάνατο και βλέπουν τον φόβο της ανυπαρξίας, διαλέγουν να μη συγχρονίζονται με τον εσώτερο τους, τον ανώτερο εαυτό τους, και αυτόματα είναι σαν να μην εντάσσονται στον ολικό εαυτό , με αποτέλεσμα να μην δουλέψει η συγ-χώνευση.

Έτσι φίλοι, όταν εμείς δεν παρέχουμε την κατάλληλη συναισθηματική ένωση , την απαιτουμένη κατανόηση και σεβασμό στη κάθε θυσία που κάνει το κάθε στοιχείο για να ενσωματωθεί με έναν ανώτερο τύπο εαυτού του , θα καταλήξουμε να παίρνουμε τη τροφή μας με τρόπο ώστε να μη δουλεύει για μας, ενώ αν έχουμε από πριν δημιουργήσει την ένωση πρωτα μέσα μας και με τη φύση, έστω και με μια ευλογία μας ,να δώσουμε ενέργεια μας στο φαγητό μας και να μπλέξουν οι ενέργειες μας πριν ακόμα φάμε, ...η τροφή θα έχει δική μας ενέργεια και κατόπιν αφού θα είναι κατά ένα μέρος από πριν δικό μας , θα λειτουργήσει στο μέγιστο που μπορεί για την σωστή ανακατανομή των ενεργειών που μπορεί να μας προσφέρει. 
Ακόμα φίλοι και να ακολουθεί οδηγίες μας!!

Τώρα μπορούμε να κατανοήσουμε τη διαφορά του να έχουμε το δικό μας περιβόλι , τα δικά μας ζώα, και γενικά τη δική μας τροφή.
 Μόνο και μόνο επειδή θα έχουμε ανακατέψει θα λέγαμε το ντι εν εει μας με το ντι εν εει της τροφής, θα έχουμε μπολιάσει με το ντι εν εει μας θα λέγαμε, τη τροφή μας , και επομένως η τροφή θα έμπαινε σε ενα γνώριμο χώρο χωρίς την δονηση του διαχωρισμού -φόβου που νιώθουν οι συνειδήσεις των τροφών, από τον ανθρωπο που θα τις καταναλώσει!

Μπορείτε να βάζετε τη δικη σας κοπριά και να ουρειτε στο χώμα ώστε να μεταδίδετε τα δικά σας στοιχεία στην πληροφορία -ενεργεια, μπορείτε να ποτίζετε με ήδη ενεργό από το δικό σας ντι εν εει νερό, μπορείτε να περιγυριζετε αργά και με συγκέντρωση στο σκοπό να δημιουργησετε τη δική σα ενεργειακη δινη  στο περβόλι σας , και φυσικά να κάνετε το ίδιο και με τη τροφή που τρώνε τα διάφορα ζώα που μπορεί να έχετε.

Για όσους ψωνίζουν τη τροφή τους , πολύ απλά ευλόγηστε , δεν υπάρχει κάποιος σωστός και λάθος τρόπος, απλά νιώστε τη θυσία που κάνει το κάθε ον για να σας προσφέρει τη ζωτική του ενέργεια, και εκπεμψτε την ευγνωμοσύνη σας  στη τροφή , σαν να είναι κομμάτι σας.

Αγαπήστε τη τροφή σας πριν τη φάτε!!

Ειρήνη σε όλους!