Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

 Φίλοι μου , απόψε θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε την ιδέα του τρόπου εκδήλωσης της φαντασίας μας, στην πραγματικότητα που βιώνουμε.

Πολλά έχουν ειπωθεί σχετικά με τη δύναμη της δημιουργίας του ανθρώπου.
Έχουμε πει οτι είμαστε δημιουργοί, οτι συν-δημιουργούμε στο σύμπαν, και οτι δημιουργούμε την "άμεση" λόγω διαχωρισμού από το Όλον, ατομική πραγματικότητα μας.

Μερικοί φίλοι έχουν πέσει στην παρεξήγηση,  οτι Μόνο με τη φαντασία και με τη θέληση μπορούν να φέρουν τα ανάλογα αποτελέσματα στην εκδήλωση. Αυτό δεν είναι λάθος αλλά είναι η μισή αλήθεια.
Θα αναλύσουμε λοιπόν εδώ τον τρόπο, και όχι τη δυνατότητα που έχει γίνει γνωστή πια σε πολλούς στη μεταβατική συνειδησιακή περίοδο που διανύουμε.

Πρώτα θα πρέπει να πούμε πως πολλά πράγματα γενικής φύσεως όπως... φυσικοί νόμοι, αστρικοί κύκλοι, ανθρώπινοι, πνευματικοί περιορισμοί και διάφορα προσωρινά αξιώματα ,τα έχουμε δεχθεί συνειδησιακά διότι είναι "προσυμφωνημένα" θα λέγαμε, από το Ψυχικό επίπεδο μας, όχι μόνο για το δικό μας θέμα εκδήλωσης, αλλά και για συλλογικοτερων συνειδήσεων θέματα που πρέπει να εκδηλωθούν στη πραγματικότητα των 3 διαστάσεων-πυκνοτήτων που ζούμε.

Όχι οτι δεν μπορούμε να τα παρακάμψουμε και αυτά με την αναβάθμιση της συνείδησής μας,  αλλά είναι τα εργαλεία που πρέπει να βιώσουμε στη πραγματικότητα μας, ώστε να πάρουμε τις κατάλληλες εμπειρίες.

Επομένως ,π.χ.   το να κάνουμε "θαύματα" τύπου...να διατάσσουμε τις φυσικές δυνάμεις, είναι δυνατόν, αλλά σε εκείνους που έχουν εξελιχθεί τόσο ώστε να μην χρησιμεύουν, πλέον οι περιορισμοί των δυνάμεων της φύσης.

Οι δυνατότητες λοιπόν που έχουμε σαν δημιουργοί, θα πρέπει να συμπεριφέρονται, ανάλογα το πόσο από τον εαυτό μας έχουμε γνωρίσει. 
 Ανάλογα το πόσο από τον πλήρη εαυτό μας βιώνουμε.
Και αυτό γίνεται μέσω των βιωμάτων-εμπειριών που αποκτούμε από την πραγματικότητα, που εμείς σαν ΠΛΗΡΗΣ εαυτός ζητήσαμε να βιώσει το κομμάτι μας που βρίσκεται κάτω από την άποψη του διαχωρισμού απο το ΟΛΟΝ που είμαστε.

Ας προχωρήσουμε τώρα σε πιο πρακτική ανάλυση.
Πως μπορούμε να συμπεριφερθούμε ώστε να κάνουμε τη φαντασία μας....ΕΚΔΗΛΩΣΗ!

Αν θέλετε κάτι να εκδηλωθεί θα πρέπει να είστε  το όχημα μέσω του οποίου μπορεί να εκδηλωθεί, διαφορετικά  δεν υπάρχει
πουθενά, όπου μπορεί να εκδηλωθεί.
Αν δεν είστε το όχημα, πώς μπορεί να εκδηλωθεί;
 Θα πρέπει να είστε   η κατάσταση προκειμένου η πραγματικότητα να εκδηλωθεί.

Και πάλι θυμηθείτε, η ζωή δεν πρόκειται να συμβεί σε σας, συμβαίνει μέσα σας!

Εάν δεν δονείστε σαν την πύλη,  δεν  θα μπορεί να έρθει μέσα από την πύλη στην πραγματικότητα σας.

Δεν μπορεί να αποκρυσταλλωθεί, δεν μπορεί να στερεοποιηθεί. Μπορείτε να είστε  η ιδέα ενός κυπέλλου, όπως θέλετε. Αλλά δεν θα κρατήστε το νερό! Θα πρέπει να είστε  η  κούπα,  φυσικά, για  να κρατήσει το φυσικό νερό!

Οι περισσότεροι , στηρίζονται μόνο στην έννοια οτι η φαντασία είναι ο δημιουργός, αντί να αντιληφθούν ότι....
η φυσική δράση είναι η έκφραση της φαντασίας, όταν δεν κάνει διαχωρισμό μεταξύ σώματος
και  πνεύματος.

 Δεν πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ της πίστης και της δράσης. Η φαντασία σας γίνεται πραγματικότητα μόνο όταν γίνετε η εκδήλωση της φαντασίας σας, μέσω της δράσης.


Αν αληθινά ,κάτι ειναι  πραγματικό για σας, τίποτα δεν θα σας εμποδίσει από το να εκφράζετε προς τα έξω.
 Θα γίνει ένα και το αυτό με τη φαντασία σας, και δεν θα υπάρξει καμία σκέψη, οτι υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε εσάς και τη φαντασία σας.

 Όσο συνεχίζετε  λέγοντας  οτι έχετε φαντασία,   δεν είστε η φαντασία σας, και
αυτό είναι η διαφορά.


Φίλοι, Είμαστε  Δημιουργική Σκέψη.

 Είστε η φυσική  πραγματικότητα - Δεν είστε σε αυτή!
Η φυσική  πραγματικότητα Είναι Εσείς!
 Να είστε η πραγματικότητα, σύμφωνα με τον υψηλότερο βαθμό της δόνησης του ενθουσιασμού που έχετε.

 Μπορείτε να φανταστείτε πολλά πράγματα, αλλά είναι σε "δυνατότητα εκδήλωσης" στην διάσταση σας,  εκτός από ένα πράγμα  που είναι σε "πιθανότητα εκδήλωσης" επειδή αντιπροσωπεύεται από τον ενθουσιασμό σας!
Δηλαδή, οτι μπορεί  να εκδηλωθεί φυσιολογικά αν ενεργήσετε βάσει αυτού.

Φίλοι πάντα ενεργούμε κάτω από τα "πιστεύω" της κάθε στιγμής μας... επομένως δείτε τις πράξεις σας, την καθημερινότητα σας, και παρατηρήστε αν οι ενέργειες σας είναι ευθυγραμμισμένες, με τα "πιστεύω" που θέλετε για σας να πιστεύετε!.

Ακόμα και όταν πράξετε "ενάντια σε κάποιο πιστεύω" όπως λέτε....είναι διότι πράξατε κάτω από ένα άλλο "πιστεύω" που επιλέξατε για σωστό για εκείνη τη στιγμή.

 Μπορείτε να αλλάξετε και τα δυο, είναι σχέση αμφίρροπη.
 Φέρτε τα σε μια ισορροπία και θα μπορείτε να δημιουργείτε ανάλογα  την δυνατότητα του επίπεδου συνείδησης σας!


Ειρήνη σε όλους!