Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ

Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ  ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ

Φίλοι μου απόψε θα αναλύσουμε την ιδέα της μεταφυσικής, πάντα κάτω από το πρίσμα της κβαντικής συνείδησης, αντίληψης,   που εισχωρεί η ανθρωπότητα.

Αυτό που λέμε μεταφυσική δεν είναι τίποτα  άλλο παρά... φυσική!  Όλα αυτά που λέμε μεταφυσικά, θα γίνονται μέσα από τη μετάβαση της ανθρωπινής συνείδησης σε ανώτερο επίπεδο, πιο φυσικά για μας,   λιγότερο ξέχωρα από μας,   θα χάσουν την συμβολικοτητα τους  διότι αυτή θα υπάρχει πλέον.... μέσα μας.   Και να εξηγήσουμε τι εννοούμε με αυτό.

Έχουμε δημιουργήσει πολλές συμβολικές ιδέες κάτω από την έννοια που λέμε "μεταφυσική ", για να καθορίσουμε, η να περιγράψουμε, τη δράση της ικανότητας που έχουμε και πάντα είχαμε!

Εχουμε επιλέξει να κάνουμε  συνδέσεις για αυτές τις ικανότητες, με τη δημιουργία συμβόλων στη φυσική πραγματικότητα που  εκπροσωπουν τις εξουσίες που εμείς οι ίδιοι  βρήκαμε στην κατοχή μας.

Στις απαρχές αυτών των ιδεών, όταν δημιουργήθηκε για πρώτη φορά η ιδέα του διαχωρισμού του εαυτού μας από το ΟΛΟΝ,  αυτές οι ικανότητες ήταν τότε, όταν εκτίθενται, ( τους αποδίδονταν η ιδέα των "θεοτήτων", εάν είναι μια ή πολλές ανάλογα), που πιστέψαμε και τις είχαμε δημιουργήσει να υπάρχουν έξω από τον εαυτό μας.

Η πρώτη ιδέα της μεταφυσικής επεκτάθηκε στο χρόνο από την ανάθεση αυτών των ικανοτήτων σε κάποια δήθεν μεγαλύτερη δύναμη από τον εαυτό μας,  και με αυτόν τον τρόπο  προσπαθήσαμε να προσδιορίσουμε τις μεγαλύτερες δυνάμεις μέσα από μια περιορισμένη προοπτική.

Παγιδευσαμε   αυτές τις θεότητες που εξηγούσαν ορισμένες από τις δυνάμεις, με τρόπους όπως  μέσα από αντικείμενα που ήμασταν εξοικειωμένοι στην καθημερινότητα μας.

Έτσι, η διαίσθησή μας, η φαντασία μας,   μας αφήνει να έχουμε τη δυνατότητα να φτιάξουμε συμβολικές συνδέσεις μεταξύ ορισμένων αντικειμένων.
Και ορισμένες απόψεις  που είχαμε αναθέσει σ 'αυτές τις θεότητες ,  δημιούργησαν την ιδέα αυτών των θεοτήτων που επέτρεψε στον εαυτό μας να αισθάνεται,  ότι αυτά τα αντικείμενα που
συμβολικά αντιπροσώπευαν αυτές οι απόψεις αυτών των θεοτήτων,  θα μπορούσαν επίσης,  από μόνες τους,  να περιέχουν τις ίδιες δυνάμεις.

Και οτι αυτές οι δυνάμεις που προέρχονται από αυτά τα αντικείμενα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν,   έτσι ώστε να μπορούμε να
επικοινωνούμε συνειδητά με αυτές τις θεότητες που είχαμε δημιουργήσει,  αλλά δεν ξέραμε ότι εμείς τις δημιουργούσαμε!

Με τον τρόπο αυτό θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα της φύσης άρχισαν να χρησιμοποιούνται αρχικά ως σύμβολα.
    Φυτά, πέτρες, κλαδιά, ζώα, κρυσταλλικές μορφές, έγιναν μαγικά , σε μια περίοδο χρόνου, και  σε πιο εκσυγχρονισμένες εποχές, τα κλαδιά έγιναν ράβδοι,   τα κρύσταλλα μετατράπηκαν σε κρυστάλλινε σφαίρες    και τα σημάδια,  η ιδέα της συμβολικής απεικόνισης,   σε γραφές, ρούνους, κάρτες, κτλ. 

Ακόμα μπορείτε να μεταφέρετε αυτές τις ικανότητες σε αυτά τα αντικείμενα και να μείνετε σε επαφή
με αυτές τις πτυχές αυτών των θεοτήτων που είχαν δημιουργήσει,  έστω και αν ο πολιτισμός μας έγινε περισσότερο μοντέρνος!

Πολλοί ακόμα στην κοινωνία μας εξακολουθούν να έχουν την πεποίθηση ότι είναι τα ίδια τα αντικείμενα, τα οποία περιέχουν τη δύναμη.

Κάθε ένας από εμάς, πράγματι  έχει τη δύναμη,  την ικανότητα να αισθάνεται εξ αποστάσεως,  να διαισθάνεται,  να  προ- γνωρίζει,   να αναγνωρίσει τον εαυτό του , να ενθυμηθεί!

Μπορείτε τώρα να αρχίσετε να δημιουργείτε την ιδέα ότι τα εργαλεία της μεταφυσικής είναι απλά αυτό,  μόνο τα εργαλεία! και οτι είναι συμβολικοί εκπρόσωποι των ικανοτήτων και των αρμοδιοτήτων που εσείς περιέχετε.

Πολλοί από εκείνους που ασκούν μεταφυσικές ιδιότητες,  είτε πρόκειται για χειρομαντεία, ταρώ, ανάγνωση χαρτιών, θεραπείες(healing),  την ψυχική λειτουργία, κτλ,    πολλά από αυτά τα άτομα που παρουσιάζουν αυτά τα χαρακτηριστικά ακόμα,  σε κάποιο βαθμό,   μεταφέρουν αυτές τις ικανότητες , τη πηγή αυτών των δυνατοτήτων, από τον εαυτό τους,
 και τις τοποθετούν  σε μια μεγαλύτερη δύναμη από ό, τι αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους να είναι.

Κάθε άτομο,  είναι  δημιουργός    στην κοινωνία , δεδομένου ότι, σε κάποιο βαθμό, έχει ακόμα την επιλογή να
δημιουργήσει την ιδέα του διαχωρισμού του γεγονότος της ζωής του , από τον εαυτό του,  και όχι ως κομματι του εαυτου του.
 Ακόμα κι αν μπορείτε να αναγνωρίσετε οτι έχετε στον εαυτό σας αυτές τις ικανότητες  , πολλές φορές ακόμη θα επιλέξετε να
δημιουργήσετε ένα συμβολικό εργαλείο που  σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε αυτές τις ικανότητες μέσα σε σας,
 για να αντιληφθείτε εκ νέου αυτές τις ικανότητες μέσα σας!

Αυτό που λέμε κανάλι(channeling) είναι κάθε
λειτουργία- δημιουργία, από τον ανώτερο εαυτό στο φυσικό εαυτό.

Έτσι, η  δημιουργια μουσικής όταν είναι διοχέτευση από τον ανώτερο εαυτό είναι  έμπνευση,
   στη  ζωγραφική  υπαρχει έμπνευση,  σε όλες τις τέχνες και κάθε σε
 έμπνευση δημιουργικότητας , υπάρχει  ένα είδος τσαννελινγκ   κατά μία έννοια.


Έχουμε δημιουργήσει διάφορες ειδικοτήτες για να επιτρέπουν όλες τις διαφορετικές πτυχές, που δημιουργήσαμε στην φυσική πραγματικότητα..

Έχουμε την ιδέα της  αστρολογίας για να προσδιορίσει τις απόψεις του προκαθορισμού  και
ελευθερία  επιλογής, τα οποία σας καλούν τύχη και τη μοίρα.


Έχουμε την ιδέα της χειρομαντείας  για να διευκρινίσουμε την εκδήλωση στην ύλη αυτών των επιλογών.

Έχουμε τη χαρτομαντεία για να διευκρινίσουμε όχι μόνο τη φυσιολογία, αλλά τα συναισθηματικά πρότυπα που έχουμε δημιουργήσει ,δημιουργώντας την ζωής μας!

Έχουμε την ιδέα του ψυχισμού για να μας επιτρέψει να θεοποιουμε τα "πιστεύω¨" και τις συναισθηματικές και τις φυσιολογικές δομές.

Έχουμε δημιουργήσει πολλά διαφορετικά επίπεδα  εργαλείων που μας επιτρέπουν να λειτουργούμε  σε οποιοδήποτε θέμα ή επίπεδο κατανόησης μας,  που θέλουμε να δημιουργούμε.

 Απλά θυμηθείτε ότι έχετε δημιουργήσει οι ίδιοι τον εαυτό σας να είναι έτσι.

 Αλλά και πάλι, όλες αυτές οι ιδέες είναι απλώς εργαλεία. Τα άτομα που χρησιμοποιούν τα εργαλεία είναι εκείνοι που ασκούν την ΔΥΝΑΜΗ, τις εξουσίες.

Η αστρολογία είναι, σε κάποιο βαθμό, μία εξαίρεση, διότι δεν είναι μόνο ένα υποκειμενικό εργαλείο, αλλά αντιπροσωπεύει  σε κάποιο βαθμό, πρότυπα της συμφωνίας Συλλογικών Συνειδήσεων που ανήκουμε μέσα.

Η ιδέα επίσης της κρυστάλλινης σφαίρας  είναι ένα διαφορετικό είδος  ανίχνευσης, διότι το εν λόγω εργαλείο, οι κρύσταλλοι,
 αποτελούν ένα σύμβολο, και πάλι στη Συλλογική συνείδηση, και  αντανακλούν το ενεργειακό πλέγμα που διατηρεί η συνείδηση την ύπαρξη της φυσικής πραγματικότητας.

Αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε όλες αυτές τις ιδέες, όλες αυτές  οι   μετά-φυσικές ιδέες
από τη συνειδησιακή ανάπτυξη μας στη πέμπτη διάσταση και από τρίτη σε τέταρτη πυκνότητα.

Μπορείτε απλά να αναγνωρίσετε ότι είναι το ίδιο  θέμα για εξερεύνηση, από την πολωμένη άποψη οτι η φυσική γίνεται μεταφυσική, και η  μεταφυσική γίνεται φυσική!
Μόλις αντιληφθείτε ότι και οι δύο πλευρές... της φυσικής και της μεταφυσικής είναι απλά  η δημιουργία των ιδεών,
 το επόμενο βήμα θα είναι να αναγνωρίσετε τον εαυτό σαν ιδέα, και με αυτόν τον τρόπο, κάθε άτομο θα είναι σε θέση να λειτουργήσει ως  φυσικό και μεταφυσικό ταυτόχρονα, αναγνωρίζοντας την εγκυρότητα των μη φυσικών επιπέδων και φυσικών σαν ένα που υπάρχει ταυτόχρονα!


Φίλοι ,υπάρχουν  πολλά μονοπάτια, καθώς υπάρχουν  πολλά άτομα. Στην πραγματικότητα, κάθε άτομο είναι ένα μονοπάτι, και θα θα γνωρίσετε την ανάγκη ανάμειξης της φυσικής και μεταφυσικής, πάνω στη  διαδικασία γνώσης του εαυτού!


Ειρήνη σε όλους !

ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟ ΕΓΩ ΜΑΣ Ο ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΣ

  ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Φίλοι μου αυτά που τώρα ακούγονται στις εκπομπές και από δήθεν αφυπνισμενους , τα έχουμε δώσει...