Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ

Φίλοι μου απόψε θα αναλύσουμε την ιδέα της...ιδέας της πραγματικότητας.
 Με αφορμή μια ωραία συζήτηση που είχα με ένα φίλο, το Ξάνθο, από τη Θεσσαλονίκη

Είναι η ανάλυση μιας προηγουμένης ανάρτησης μου με τίτλο "ονειροκρίτης πραγματικότητας".

Ξέρω οτι πολλοί δεν θα εννοήσουν το τι γράφω, αλλά δεν είναι ο σκοπός μου να πείσω κανέναν. Απλά να "τεντώσω" λίγο τη συνείδηση σε αυτόν που θα θέλει να τη "τεντώσει"!


Όλοι έχουμε ακούσει απο κάπου οτι είμαστε δημιουργοί, οτι είμαστε ικανοί για τα πάντα , οτι είμαστε Θεοί!

Κάποτε μας έλεγαν οτι ο Θεός είναι πάνω....
  μετά μας είπαν ο Θεός είναι μέσα μας...
  τώρα λέμε εμείς οτι ο Θεός είναι τα πάντα, είναι μέσα σε όλα και έξω από αυτά.

Έτσι και εμείς που είμαστε μια μικρογραφία, ένα μικρο ολόγραμμα, μια εικόνα και κομμάτι του, βρισκόμαστε μέσα στα πάντα,   έχουμε επαφή με τα πάντα όταν είμαστε σε "ένωση",σε ευθυγράμμιση με τον ανώτερο εαυτό μας, που είναι σε άμεση "σχέση "με το ΟΛΟΝ ,

Όταν λέμε οτι είμαστε ικανοί να δημιουργήσουμε πραγματικότητα, μιλάμε για το θεϊκό στοιχείο που έχουμε , τον ανώτερο και εσώτερο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ εαυτό μας.

Ο ανώτερος εαυτός μας είναι εκείνο το μέρος μας που μπορεί και διαλύεται θα λέγαμε στο Όλον.
Είναι η συνείδηση πολλών συνειδήσεων αναμεμειγμένων μεταξύ τους.
Είναι οι "ενωτικές" λογω της άπειρης ταχύτητας τους συχνότητες συνείδησης  εκείνες, που μας δίνουν πληροφορίες από όλες τις συνειδήσεις που συγχρονίζονται με αυτές τις συχνότητες κοσμικού φωτός.

Πάντα είμαστε ενα είδος συχνοτήτων κοσμικού φωτός που ακτινοβολούμε στο θόλο μας ,στο φάσμα επιρροής μας, πάνω στη φαινομενική "ύλη" κάθε επίπεδου.

 Ακτινοβολούμε τις ενέργειες μας και ενεργοποιούμε την ύλη τριγύρω μας ώστε να δονηθεί και αυτή συγχρονισμένα με εμάς.

Και αυτό που λέμε ύλη είναι ενέργεια, είναι συχνότητες φωτός, σε διαφορετικές ζώνες ταχύτητας.

Αυτό που εκπέμπουμε αυτό ζούμε! 
Είμαστε ακτινοβολία που αλλάζει και όσο αλλάζει δημιουργεί γύρω της ανάλογα αποτελέσματα.
Αυτό που εκπέμπουμε αυτό λαμβάνουμε.

Σε ότι συχνότητα εκπέμπουμε αυτή τη συχνότητα αντιλαμβανόμαστε σαν πραγματικότητα.

Κάθε συχνότητα όμως έχει και τις ανάλογες ιδιότητες!!!

Κάθε συχνότητα που δονουμαστε έχει και τις ανάλογες δυνατότητες δημιουργίας,  τόσο σε ποιότητα αλλά και σε ποσότητα, όσο και στο χρόνο εκδήλωσης.


Πιο αναλυτικά.. όσο κραδαινομαστε σε χαμηλές συχνότητες , ακτινοβολούμε ενέργειες που έχουν την ιδέα της "αρνητικής ενέργειας" λόγω την τάση τους για κρυστάλλωση, για αποσύνθεση, για αποκοπή, για διαχωρισμό ,για καθοδο,  μέχρι το σημείο μηδέν θα λέγαμεόπου  η ενέργεια αυτή έχει φτάσει στο πυκνότερο πεδίο και ίσως το μικρότερο μέγεθος.

 Μετά από αυτό το σημείο "μηδέν" θα αρχίσει να μετατρέπεται σε λιγότερο πυκνή ενέργεια, να χάνει τον περιορισμό  και να λειτουργήσει με διαφορετική πολικότητα, σαν μια "θετική", με ενωτικό χαρακτήρα, ανοδική πορεία προς το Ένα.

Ανάλογα και οι υψηλές  κραδασμικές συχνότητες συνείδησης, ακτινοβολούν μια άλλου είδους ενέργεια , τη "θετική" που έχει την ενωτική δύναμη,  της πορείας προς το κέντρο  γεωμετρικά θα λέγαμε, προς το Ένα, προς τη συγχώνευση ,τη μίξη, την δημιουργία  ενός πεδίου με μορφή κύκλου-σφαίρας που επεκτείνεται, αντι των "αρνητικών" ενεργειών που φτιάχνουν πεδία με πλευρές που "συρρικνώνεται", σπάνε σε μικρότερα πιο σύνθετα κομμάτια, γεωμετρικά μιλώντας.

Αλλά πάλι,  όλα αυτά είναι ιδέες του "αρνητικού"και του "θετικού".
Σε πιο εσωτερική κατανόηση όλες οι ενέργειες υπάρχουν με  "ουδέτερη" έννοια ,άπλα είναι διαφορετικού "είδους".
Και πιο εσωτερικά καταλήγουν να είναι  ΜΙΑ ενέργεια που  υπάρχει στα πάντα.

Έτσι  ειναι αυτό που λέμε την ιδέα... οτι είμαστε κάτω απο τις δυνάμεις της δυαδικοτητας, κάτω από το πρίσμα της πολικότητας, κάτω απο την ιδέα του καλού και κακού και όλους τους διαχωρισμούς που έχουμε δημιουργήσει στη συνείδηση μας ...αυτές οι ιδέες εκδηλώνονται στην πραγματικότητα μας.

Ότι βιώνουμε σαν πραγματικότητα, είναι οι ιδέες μας που πιστεύουμε οτι πρέπει να είναι η πραγματικότητα μας.

Οτι καινούργιο βλέπουμε να συμβαίνει είναι οι ιδέες μας που αλλάζουν,είναι η ανάπτυξη της συνείδησης μας που εκδηλώνεται σαν την πραγματικότητα που ζούμε.

Ανάλογα σε τι φάσμα συχνοτήτων συγχρονιζόμαστε, έχουμε φτιάξει και την κατάλληλη ιδέα για την αντίληψη αυτών των επιρροών , και αυτό που εκπέμπουμε και λαμβάνουμε συχρονιζομενοι, τα έχουμε ονομάσει αισθήσεις ,συναισθήματα, πάθη ,τάση, ώθηση, νου , συνείδηση,και γενικά πραγματικότητα και πράττουμε ανάλογα. 
Λειτουργώντας σε χαμηλές ταχυτήτων συχνότητες πάντα θα διαχωρίζουμε και θα κατηγοριοποιούμε την πραγματικότητα. 
Λειτουργώντας σε υψηλές ταχυτήτων συχνότητες συνείδησης πάντα θα ενώνουμε και θα συνθέτουμε σαν Ενα ΟΛΟΝ την πραγματικότητα.

Οι διδασκαλίες έχουν δοθεί βάσει το τρόπο κατανόησης της ανθρωπότητας στους εκάστοτε χρόνους. Ήξεραν οτι ο άνθρωπος βυθισμένος στην 3 πυκνότητα συνείδησης ,συγχρονισμένος με τις χαμηλές συχνότητες, ακτινοβολούσε την πραγματικότητα του, και
επομένως,  λόγω των αρνητικών ενεργειών, κάθε τι αντιπροσωπεύονταν στη προσωπικότητα του με τις ιδέες..... καλό και κακό, άσχημο, όμορφο, με την αίσθηση εξαναγκασμού, έλλειψη
επιλογής, μονόδρομο, απόρριψη,  κρίση  και το κυριότερο... ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ.

Ήθελε  ο νους να αναλύσει όσο μπορεί περισσότερο, να σπάει σε κομμάτια , να φτιάχνει κατηγορίες και κατηγορίες και κατηγορίες διαχωρισμού διοτι βρίσκονταν συγχρονισμένος με αυτού του τύπου χαμηλών συχνοτήτων συνείδησης, μικρού περιεχόμενου δεδομένων!

Λόγω του ομοιουκραδασμικου χαρακτήρα ενεργειών που ερχόταν σε επαφή, όπως  τις ενέργειες της πυκνής ύλης, και διαφόρων όντων που τη σχηματίζουν, όπως τα ορυκτά, φυτά, ζώα κτλ. Έφτιαξε την ιδέα της αντιπροσωπίας μέσα στη βιολογική του σύνθεση  και σύνθεση όλων των όντων ανάλογα τη ζώνη συνειδησιακής συχνότητας τους, και την ιδέα  για το" υλικό "σώμα του, να έχει σύνθεση των μετάλλων, των ατόμων μέσα του, "βαριών"και "ελαφρών", και σιγά σιγά ανακαλύπτει περισσότερο τον εαυτό του και δημιουργεί την ιδέα οτι υπάρχουν και ανώτερα στοιχεία, μέταλλα, κρύσταλλα, ορυκτά, αέρια, αιθέρια, άλλου τύπου ενέργειες που συνθέτουν το σώμα του, και να προεκτείνει τη προβολή του στη δημιουργία!

  Όλα αυτά βέβαια είναι οι ιδέες, είναι  αντιπροσωπίες του Φωτός,που  κατω από το πρίσμα που ονομάζουμε συνειδητοτητα του ανθρώπου δημιουργούν τη πραγματικότητα.

Λόγω του ομοιουκραδασμικου χαρακτήρα ενεργειών που ακτινοβολούσε και εκπεμπε με το ζωικό βασίλειο, και είχε συγχρονιστεί ενεργειακά, έφτιαξε την ιδέα της "ενστικτώδους κατάστασης" και ενστικτώδη πάθη που τον διαπερνούν και τον καταλαμβάνουν στον συναισθηματικό του και νοητικό του κόσμο.

Αυτή η ποικιλία συχνοτήτων που έχει, προβάλλεται από όλα τα όντα που αντιλαμβάνεται στη πραγματικότητα του!

Δηλαδή όποτε συγχρονίζονταν με χαμηλές συχνότητες ίδιου βαθμού με αυτές που είχε στην ιδέα του σαν ορυκτά και ζώα, αυτές οι ιδέες και συνειδησιακές καταστάσεις, δημιούργησαν αυτό που λέμε οτι πας στα έγκατα τις γης, ένστικτο, δαιμόνια, εγώ κτλ  στη πραγματικότητα του.

Την δημιουργία ενός κατωτέρου εαυτού ,ενός διαβόλου!
 Και ενός ανωτέρου εαυτού οταν συγχρονίζονταν με ανώτερες ζώνες συνειδησιακών συχνοτήτων.

Λόγω του ομοιοκραδασμου ενεργειών με κατώτερες συχνότητες, ακτινοβολούσε στη κατώτερη αστρική ζώνη συχνοτήτων που ειχε συγχρονιστεί ,την ιδέα της προσωποποίησης των διαφόρων"εγώ", δαιμόνων, παθών κτλ., που ήταν απλά οι ίδιου τύπου ενέργειες μέσα του,  "αρνητικής"πολικότητας.

Είχε την ικανότητα να δημιουργεί πιο άνετα  στα "κατώτερα" αστρικά επίπεδα ύλης, (πιο
ελαστικά λόγω μικρότερης πυκνότητας), τις αντιπροσωπίες των ενεργειών που συγχρονιζόταν.

Τους έδινε μορφές, φαινομενική ξεχωριστή ζωή.
 Διασπαζοταν ο ίδιος στη πραγματικότητα για να αναλύσει τον εαυτό του μέσα από μικρότερα κομμάτια συνείδησης του....σας θυμίζει τίποτα?Αυτό που κάνει το ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ στη "φαση" της δημιουργίας, "αρνητικής" ενέργειας, εκπνοής.


Οι Δάσκαλοι ήξεραν τον μηχανισμό, αλλά ήξεραν οτι ο άνθρωπος ακόμα δεν είχε την δυνατότητα, στο γραμμικό χρόνο της περιορισμένης συνείδησης, λόγω των χαμηλών κραδασμών που δονουταν να το εννοήσει.
Έδωσαν στην ανθρωπότητα για να δουλέψει τα εργαλεία που μπορούσε να "χειριστεί" και να αναπτύξει τη συνειδησιακή του κατάσταση...δλδ στο φάσμα συχνοτήτων των δονήσεων κοσμικού φωτός που υπάρχει μέσα του.
Την αντίληψη οτι υπάρχει το πάνω και κάτω, η αίσθηση οτι όσο ανεβαίνεις συνειδησιακά ,το αντιλαμβάνεσαι σαν να φεύγεις από την έλξη της πυκνότητας-κόλαση και πας στα ελαφρότερα
στοιχεία στην ατμόσφαιρα, χωρίς βαρύτητα επειδή η σύνθεση του σώματος γεμίζει από ελαφρότερα του αέρα άτομα(αιθερικη αστρική ύλη),  και οτι είσαι αιώνιος επειδή κρυσταλλώνεις το σώμα από χρυσό και αδαμάντινη ψυχή, οι ιδέες της αναζωογονητικής ενέργειας, των μετάλλων που δεν φθείρονται!!
Την αντίληψη  για τα "εγώ" οτι είναι κατι ξέχωρο απο σένα και τα διαφοροποίησαν απο τον εαυτό σου.Τους έδωσαν την ιδέα της ανεξαρτησίας και του κλέφτη συνείδησης .Τα έκαναν εχθρό σου που πρέπει να τα πολεμήσεις και να τα εξαλείψεις.

Την αντίληψη για τους Αγίους, Αγγέλους, Δασκάλους, Χριστό και Βούδα που είναι καθαρά  συνειδησιακές καταστάσεις.
 Είναι κραδασμικές συχνότητες κοσμικού φωτός, πολύ πιο πολύ γρηγορότερες από αυτές που δονουμαστε εμείς. Πολύ πιο ενωτικές!  Είναι ο ανώτερος εαυτός μας.
Δεν υπάρχουν 2,3 6 ,8 Χριστοί και Βούδες.
 Σε αυτό το επίπεδο συνείδησης υπάρχει μια ανάμιξη συνειδήσεων.

Έφτιαξαν με λίγα λόγια τους "κατάλληλους"συνειδησιακά διαχωρισμούς συνειδήσεως και αντιπροσωπιών των ενεργειών για την καλύτερη κατανόηση στο στάδιο της ανθρωπότητας .

Μόλις ο άνθρωπος βγει από το φάσμα των χαμηλών συχνοτήτων που έχει συγχρονιστεί
ακτινοβολεί και δέχεται...και μπει σε ένα υψηλότερο φάσμα δονήσεων, που ακτιβολει και
δέχεται, αυτόματα οι ιδέες θα αλλάξουν ,
 θα φύγουν από τη διπολικοτητα ,τον γραμμικό
χρόνο, την διαχωριστικοτητα    και θα ακτινοβολεί στο θόλο του ο καθένας μια άλλη
πραγματικότητα.

  Θα αντιλαμβάνεται περισσότερες πληροφορίες και θα μπορεί να αναμειχθεί
περισσότερο με άλλες συνείδησεις, θα έχει άλλη αίσθηση επικοινωνίας με τα πάντα.

Ο ανώτερος εαυτός ξέρει.
Ο ανώτερος εαυτός είμαστε εμείς δονούμενοι σε ανώτερες συχνότητες.
Όσο ανεβάζουμε τις συχνότητες, τόσο περισσότερο, γινόμαστε από τον εαυτό μας...τόσο ολοκληρωνόμαστε, τόσο γινόμαστε το ΕΝΑ σε ΟΛΑ, που είμαστε ολοι.

Όλα οσα βλέπουμε, ορυκτά, φυτικά,ζωικά,ανθρώπινα,αγγελικά βασίλεια, είναι ιδέες δικές μας που αντιπροσωπεύουν την αντίληψη της εκάστοτε ενέργειας, συχνότητας, δόνησης.

Όλα όσα νιώθουμε είναι οι ακτινοβολίες, είναι το φάσμα των ενεργειών που εκπέμπουμε και δεχόμαστε μέσα στο ατομικό μας πεδίο εκδήλωσης.

Εμείς δημιουργούμε την πραγματικότητα που ζούμε.Εμείς με την συνεργασία κάθε όντος που στα μάτια μας φαίνεται , ορυκτό, φυτό, ζώο, άνθρωπος κτλ.

Για όλα υπάρχει μια συμφωνία που ανανεώνεται περίπου κάθε κλάσμα,του κλάσματος, του κλάσματος του δευτερόλεπτου μας,σε άλλη διάσταση με τις ενέργειες των άλλων όντων που συνυπάρχουμε, μέσα στο αντιληπτικό φάσμα , και συν-δημιουργούμε όλα τα δράματα που παίζονται στη εικονική πραγματικότητα που ζούμε.

 Με σκοπό την κατανόηση όλων των διάφορων ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ απο την ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ του κάθε όντος, 
κατα την εξέλιξη του δράματος,ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ.

Όλα είναι προσυμφωνημένα μεταξύ των όντων που φτιάχνουν ενα Δράμα , για σκοπό ψυχικής αναβάθμισης όλων όσων εμπλεκονται, όσο και αν δεν το κατανοεί ο κατώτερος εαυτός μας.

Αυτή η συμφωνία ανανεώνεται σε διαφορετική διάσταση χρονου, διότι κάθε στιγμή λειτουργεί αυτο που λέμε ελεύθερη επιλογή, θέληση, τάση να κάνεις αυτό που θες.
Έτσι τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Πάντα λαμβάνεται η "AΔEIA", για να εκδηλωθεί η ελεύθερη βούληση όταν περιλαμβάνει, αλλάζει, επηρεάζει άλλες συνειδήσεις.

 Ποτέ δεν είναι ελεύθερη όπως νομίζουμε, παρα μόνο όταν ευθυγραμμιστεί συνειδητά με την Συνείδηση του ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ, του ΟΛΟΝ.

 Τότε θα είναι ελεύθερη....αλλά θα είναι ΑΓΑΠΗ!Μη ξεχνάτε οτι όλες οι λέξεις, έννοιες κατά βάθος ειναι μεταφορές  των ενεργειών.
 Μην παίρνετε κάτι σαν δεδομένο διότι τώρα το αντιλαμβάνεστε κωδικοποιημένο, συμπιεσμένο, ντυμένο με τις ανθρώπινες λέξεις.
Δώστε σημασία στη διαισθηση, στο αίσθημα...παρα στην διανόηση.

Όλα υπαρχουν  στο καιρό τους.Ειρήνη σε όλους!