Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΟΣ

Μου λένε πολλοί οτι αγοράζουν κάγκελα και όπλα,συναγερμούς και σκυλιά, και τους λέω οτι αντι για αυτά πρέπει να δίνετε ΑΥΤΑ ΤΑ  ΙΔΙΑ  ΛΕΦΤΑ στους άπορους.
Μόνο έτσι θα νιώσετε ασφάλεια, μόνο έτσι δε θα είμαστε τα επόμενα θύματα ζούγκλας. Μόνο έτσι δε θα ζείτε σαν φυλακισμένοι στα κελιά σας.

Κάθε είδος στασιμότητας φέρνει αποσύνθεση, το στάσιμο νερό γίνεται έλος, δεν πρέπει να κρατάμε το χρήμα φυλακισμένο, δεν πρέπει τίποτα να έχουμε σε ακινησία μόνο και μόνο με το ψεύτικο δικαίωμα της ιδιοκτησίας.

Ο φόβος και η λαιμαργία είναι αυτά που μας κάνουν να έχουμε στη κατοχή μας πράγματα και χρήματα χωρίς να είναι άμεσα χρήσιμα αλλά σε άλλους να είναι πολύτιμα.
Το κέρδος ανήκει στη λαιμαργία.
Η Φύση είναι για όλους, δεν ξέρει την οικονομία του ανθρώπου παρα τη σοφή-με αγάπη οικονομία του όλου.

Δεν γίνεται να λες σε εκείνον που γεννιέται τώρα....-Τα προλάβαμε και τα πήραμε επειδή γεννηθήκαμε πριν από σένα!!!.

Τίποτα δεν είναι κανενός, είναι για χρήση όλων,είναι κοινά.

Για να έχει κάποιος 20 σπίτια σημαίνει οτι σε κάποιους λείπουν.

Δεν υπάρχει η δικαιολογία δούλεψα και τα έκανα, δεν μπορούμε να αφήνουμε κάποιον επειδή το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να δουλεύει για να ικανοποιήσει την λαιμαργία του να ξεπερνά το μέτρο ενάντια στους άλλους με την απόκτηση τεράστιων ποσοτήτων Αγαθών.

Ειδικά  μέσα σε αυτό το σύστημα δήθεν Δημοκρατίας που βοήθα το χρήμα να συσσωρευτεί, για  να υπάρχει η "Έλλειψη" και επομένως η "Ανάγκη"και επομένως η "Δύναμη"αυτών που έχουν τα χρήματα πάνω στους άλλους.

Καθημερινά αυξάνονται σε ποσότητα οι αποδείξεις που καταδεικνύουν στους ανθρώπους ότι ο κόσμος είναι Ένας, ότι η ανθρωπότητα είναι ένας οργανισμός του οποίου η ευημερία εξαρτάται από την υγεία του κάθε μέρους, και ότι το να αγνοηθούν τα σημάδια του κινδύνου και της νόσου δεν είναι πλέον δυνατό ή συνετό.
 Πολλοί τώρα το κατανοούν και ζητούν δικαιοσύνη, αλλά μόνο η κραυγή της αφυπνισμένης ανθρωπότητας θα επιτύχει τη μεταστροφή των Δυνάμεων από τις θέσεις που υπαγορεύονται από την απληστία τους.

Αν πρόκειται να εξελιχθούμε, να αναπτυχθούμε ως ανθρώπινη φυλή, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε  ότι είμαστε ένα, να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε αδέλφια μίας οικογένειας, υπό μία Θεία πηγή, και όμοιοι μ’ Αυτήν.

Τι συμβαίνει σε μια φυσιολογική οικογένεια; Μοιράζονται ό τι έχουν. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε μια οικογένεια, και ως εκ τούτου όλοι πρέπει να μοιραζόμαστε τους πόρους του κόσμου πιο δίκαια παντού.

Οι ανάγκες όλων των λαών είναι οι ίδιες: επαρκής διατροφή, στέγαση, εκπαίδευση και υγειονομική περίθαλψη είναι τα βασικά προαπαιτούμενα, χωρίς τα οποία οι άνθρωποι δεν μπορούν να επιτύχουν, ούτε να ανταποδώσουν στην κοινωνία, το πλήρες δυναμικό τους. Εκατομμύρια, σήμερα, στερούνται αυτά τα βασικά δικαιώματα.

Το να μοιραστούμε από κοινού αποτελεί το σημαντικότερο κλειδί. Μέσα από το μοίρασμα θα μπορέσουν να γνωρίσουν οι άνθρωποι την έννοια της αγάπης του Θεού.
 Χωρίς μοίρασμα από κοινού δεν μπορεί να υπάρξει μέλλον για τον άνθρωπο, γιατί ήρθε η ώρα να εκδηλώσει την αγάπη του Θεού - ή να πεθάνει.
Το μοίρασμα παρέχει την απάντηση στα προβλήματα όλων των ανθρώπων και ασφαλή είσοδο στη Νέα Εποχή. 
Μέσα από το μοίρασμα, η ειρήνη θα επικρατήσει. Μέσα από το μοίρασμα, η δικαιοσύνη θα κερδηθεί.
 Μέσω του μοιράσματος και της συνεργασίας η αδελφοσύνη θ’ ανθίσει, και ένα νέο και λαμπρό μέλλον θ’ ανοιχτεί στον άνθρωπο.

Πρέπει να μας καταβάλλει το" πνεύμα του μοιράσματος από κοινού" και αυτόματα οι πόροι του πλανήτη θα μπορούν δικαιότερα να κατανεμηθούν.
 Αυτό θα οδηγήσει σε μείωση της έντασης και του ανθρώπινου πόνου.
 Επίσης, θα επιφέρει αναζωογόνηση της ζωής και των οικονομιών των ήδη ανεπτυγμένων εθνών..
Οι στάσιμες οικονομίες των πλουσιότερων κρατών μπορούν μόνο να ενεργοποιηθούν σε κίνηση μέσα από την αναγνώριση ότι οι φτωχότερες χώρες, επίσης, έχουν δικαίωμα να ζήσουν και να απολαύσουν το μέσο επίπεδο ζωής. Μόνο το μοίρασμα μπορεί να το επιτύχει αυτό.

Φίλοι Μου, μπορείτε κι εσείς να εκδηλώσετε το" Μοίρασμα από κοινού" στη ζωή σας· με κάθε μέσο πρέπει η θεία αυτή αρχή να επικρατήσει.
Διδάξτε στα παιδιά σας να μοιράζονται, διδάξτε την στα μικρά και κάνετέ τα ικανά να καλλιεργούν αυτό Αγαθό.

Ειρήνη σε όλους!


ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟ ΕΓΩ ΜΑΣ Ο ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΣ

  ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Φίλοι μου αυτά που τώρα ακούγονται στις εκπομπές και από δήθεν αφυπνισμενους , τα έχουμε δώσει...