Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ ΤΕΧΝΗ


Για να έχουμε κάποια συνέχεια στη κατανόηση περί συνειδήσεως, θα κάνω μια βουτιά στο ΑΦΗΡΗΜΕΝΟ.
Ο θεός με την έννοια της αρχικής πηγής ενέργειας, λογω της θελήσεως του να συνειδητοποιηθεί, ξεκίνησε να αυτόπαρατηρείται και αυτόματα πρόβαλε τον εαυτό Του 
.
Θεωρητικά ,για την κατανόηση μας, σκεπτόμαστε ένα αδιαπέραστο Δακτύλιο όπου οριοθετεί το μέρος που υπάρχει ο Θεός. Ας τα πούμε το Απόλυτο!
Αυτή η προβολή είναι μια όψη του με την έννοια του αρνητικού στο φιλμ, την αντανάκλαση του, τη σκιά του, πείτε όπως θέλετε, για να βοηθήσει την επιχειρήση στο αφηρημένο σας.
Με τη θέληση να αυτόπαρατηθούμε , αυτόματα προβάλουμε τον εαυτό μας για να μπορέσουμε να τον ερευνήσουμε, δλδ προβάλουμε την ιδέα μας για τον εαυτό μας.
Αυτή η προβολή του της ιδέας του Θεού για τον εαυτό του, δημιούργησε τις 9 σφαίρες δημιουργίας- διαστάσεις και τα 7 επίπεδα της φύσης.
Μόλις τελειώνει η εξάπλωση του δικού του Ντι εν ει, του ολογράμματος-ιδέας θα λέγαμε, που έκρυβε εν δυνάμει μέσα του, αρχίζει και απορροφά πάλι την ιδέα του για να την «αναβαθμίσει», ανάλογα με τις εμπειρίες- δεδομένα , που έπαιρνε όσο συνειδητοποίησε –αυτοαναλυότανε-κατανοούσε, την ιδέα του. 
Σε κάθε συνειδητοποίηση του εαυτού του, αλλάζει τα αρχέτυπα, τα σχέδια, το ντι εν ει και ξεκινά πάλι να προβάλει την αναβαθμισμένη ιδέα του εαυτού του, για να  συνειδητοποιήσει τον εαυτό του σε διαφορετικό ανώτερο επίπεδο.
Αυτές είναι οι κοσμικές ημέρες και οι κοσμικές νύχτες. Οι ανα-πνοές του Θεού θα λέγαμε.
Όντας ο Θεός τέλειος, θα προβάλει τον εαυτό του μέχρι να δημιουργήσει την τέλεια προβολή του,  να συνειδητοποιήσει τελείως,  την τελειότητα που δημιούργησε, δλδ να γίνει ένα με το τέλειο αντίγραφο του. Απόλυτη συνειδητοποίηση = Ολική ένωση = Αγάπη
Όταν και τα 7 επίπεδα  δημιουργίας θα είναι  μια τέλεια ανάκλαση του, αυτόματα σταματά ο διαχωρισμός τους λόγω της ομοουσίας τους, και υπάρχει η προβολή του 1 στον εαυτό του. Έρχεται η ενότητα λόγω ομοουσίας ξανά.

 Απορρόφηση στη μονάδα, που σημαίνει μια αρχή δημιουργίας, συν τα δεδομένα της ένωσης της Τέλειας του όψης….. Αιωνιότητα… Οι αξίες όντας τέλειες δε μεταβάλλονται, τίποτα δεν αναβαθμίζεται γιατί είναι ήδη τέλειο. 

Τίποτα δεν χάνεται και δεν δημιουργείται από αυτό που ΑΙΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ. 

Το μόνο που αλλάζει είναι ο  βαθμός κατανόησης μιας συγκεκριμένης πραγματικότητας  , που έχουμε εστιάσει  τη συνείδηση μας, στη στιγμή του αιώνιου Τώρα.
Χαθήκατε? Δικαιολογημένα! Δεν ανήκουν στη κατανόηση του νου μας αυτά γι αυτό και τα λέμε αφηρημένα. Γι αυτό φωνάζουμε οτι η αλήθεια δεν μπορεί να γίνει κατανοητή μέσω του νου. 

Ο νους είναι εργαλείο για συνειδητοποίηση κατωτέρων επιπέδων. «Ο νους αγαπά την υλη και μισεί το πνεύμα».
Όταν λέμε προβολή λοιπόν εννοούμε τη αρχή της δημιουργίας με την ενέργεια που είναι η ιδέα του Θεού.
Αυτή η πρωταρχική ενέργεια ,η δημιουργική περνά από όλα τα επίπεδα της δημιουργίας και ξαναγυρίζει στο Θεό.
Οι αριθμοί είναι ζωντανή αναπαράσταση της  πρωταρχικής εκπόρευσης ενέργειας, καθόδου μέχρι την υλη και επιστροφής.
Η δημιουργία φτιάχνει το πρώτο επίπεδο δημιουργίας  που είναι το 1, Ο Θεός,   με την ανάκλαση του.
 Ο πρώτος διαχωρισμός εαυτού, από  κάτι αλλο …το 2.
Η πρώτη συνειδητοποίηση του Θεού από το Aπολυτο.
Η σπερματοποιηση του Απόλυτου με την ιδέα του Θεού φτιάχνουν την ανάκλαση του ,το είδωλο του.
Η θέληση του Θεού για συνειδητοποίηση δημιούργησε την Αρχική αιτία των όλων, την πρώτη ώθηση, την πρώτη κίνηση, και συνεπώς την πρώτη επαφή, τριβή, αντίδραση     Θεού-μη Θεού.    Θεού με το απόλυτο.
Αυτή η τριβή, αντίδραση της αρχικής ενέργειας με το απόλυτο δημιούργησε το πρώτο επίπεδο ιδέας του Θεού που περιείχε το Θεό , το μη Θεό, και το σημείο ένωσης τους το 3, που περιειχε και από τα δυο δλδ 1+2=3.
Με τον ορο μη-θεό εννοούμε το διαχωρισμό και όχι καποιο επίπεδο η κάτι κατώτερο (μαλλον αδράνεια είναι η καλυτερη λεξη)
Επομένως αφού η πρώτη ενέργεια διαχέεται προς όλες τις κατευθύνσεις, το πρώτο επίπεδο δημιουργίας είναι μια σφαίρα που στο κέντρο της είναι η μήτρα της πρώτης ενέργειας, Η ΠΗΓΗ.
Αυτή η  τριάδα  αρχικών ενεργειών είναι η δύναμη που συνεχίζει να δημιουργεί σε όλα τα επίπεδα και έχει πολλές ονομασίες ανάλογα σε ποιο επίπεδο την εννοούμε. (αρνητικό, θετικό, ουδέτερο) (Πατήρ, Υιός, Άγιο Πνεύμα), (αρσενικό, θηλυκό, ουδέτερο), (πρωτόνιο, ηλεκτρόνιο, νετρόνιο) κτλ.
Αυτό το πρώτο επίπεδο, η πρώτη σφαίρα δεν έχει  νόμους μιας και εκεί υπάρχουν μόνο αυτές οι 3 ενέργειες που δεν διαφοροποιούνται από τη τάξη του Θεού…
Αυτή η τριπλή εκδήλωση είναι η πρώτη έννοια περί Θεού στην ύπαρξη.
Η πρώτη σφαίρα είπαμε οτι είναι το 3  , που είναι το γέννημα του θεού-κίνηση με την αδράνεια.
 Η πρώτη γονιμοποιηση του Απολυτου.
 Το 3 είναι καθ εικόνα και ομοίωση του 1.
Η συμπαντικη γλωσσα αποτελειται από Τονους-Χρωματα-Γεωμετρικα Αρχετυπα-συμβολα.
Το 3 μπορούμε να το προβάλουμε σαν ένα ισόπλευρο τρίγωνο.
Το 3 σαν σφαίρα που είναι εφάπτεται στα όρια της με αυτό που δεν είναι το 3, πάντα μέσα στο απόλυτο .Αυτό που δεν είναι το 3 το λέμε 4 και περιέχει την σφαίρα 3 μέσα του
Το 4 περιέχει μέσα του μια ολόκληρη Τριάδα στο όλον!
Το 4 μπορούμε να το προβάλουμε γεωμετρικά με το τετράγωνο.
Το τετράγωνο περιέχει ένα τρίγωνο μέσα του και ένα σημείο στο κέντρο.
Είναι η εδραίωση της Αρχής στην ύπαρξη..4+3+2+1=10=1+0= 1 =μονάς.
.  Η ανταλλαγή , μείξη, αντίδραση, τριβή, μεταξύ του 4 με το 3 δημιουργεί το 5.
Το 5 είναι η δεύτερη γέννηση μεταξύ του Θεού και αυτό που δεν είναι σε κινηση, του Απόλυτου . Η δεύτερη γονιμοποίηση του Απολυτου.
Το 6 είναι το αυτό που  το περικλείει. Είναι το διάστημα που υπάρχει μέσα το 5.
Το 6 περιέχει 2 τριάδες και μπορούμε να του δώσουμε το σχήμα των 2 τριγώνων του αστεριού του Σολομώντα.
Όπως βλέπεται κάθε φορά οι δυνάμεις πολώνονται διαφορετικά με το προηγούμενο επίπεδο για να παίξουν πάντα το ρόλο του θετικού-αρνητικού-ουδέτερου.
Είπαμε πως χωρίς αυτές τις πολώσεις δεν είναι εφικτή η δημιουργία.
Το 4 έγινε το αρνητικό ως πως το 3 που άλλαξε από ουδέτερο σε θετικό και το 5 έγινε ουδέτερο.
Το 6 περικλείει μέσα του το 5 αλλά περικλείει και το 3 .
Το 6 είναι ο αριθμός που δηλώνει 2 γεννήσεις- 2 τριάδες- 2 παιδιά των 3 πρωταρχικών δυνάμεων.
Το 6 είναι ο αριθμός του δευτέρου επίπεδου –σφαίρας. Το δεύτερο  επίπεδο –διάστασης της  δημιουργίας.
 Είναι μεγαλύτερη η μηχανικοτητα και οι περιορισμοί,  άρα μικρότερη η ελευθερία λόγω των πιο πολλών νόμων που υπάρχουν.
 Οι αλληλοεπιδράσεις των ενεργειών δημιουργούν τους νόμους.
 Οι σχέσεις μεταξύ τους. 
Τα φυσικά επίπεδα αυτής της διάστασης διέπονται από πιο πολλούς  νόμους.
Σε αυτή τη διάσταση της γεννιέται η Ατομικότητα, Η  ανθρωπότητα.
Το 666 είναι ο αριθμός που δηλώνει την ανθρωπότητα. Η λέξη κτήνος ταιριάζει απόλυτα!
 Είναι  τα 6 ψυχικά (βουδικά) πρωτόνια, εξι βουδικά ηλεκτρόνια ,και  βουδικής ουσίας έξι νετρόνια, είναι το μέγεθος, που δημιουργεί η διαστατικη μήτρα ανθρώπινης ψυχής του Θεού.

 Η ανθρώπινη ψυχή μας γεννιέται ,στο επίπεδο της φύσης όπου κυριαρχούν 6 νόμοι, από τις σχέσεις μεταξύ τους.
Το 6 είπαμε οτι είναι η δεύτερη σφαίρα, που με τη σειρά της διαφοροποιείται στα όρια της με το 7,που είναι το διαφορετικό εκτός του 2 επίπεδου. Το μη γονιμοποιημένο. Το απόλυτο, που όμως περικλείει το 6.Το 6 πλέον αφομοίωσε τα προηγούμενες σχέσεις ενεργειών μέσα του και πήρε το ρόλο της μονάδας-θετικού.
Το 7 είναι ένας αριθμός ισορροπίας των 2 τριάδων ,των 2 σφαιρών-διαστάσεων που πολώνονται αρνητικά μεταξύ τους, είναι η εδραίωση της συνέχειας της δημιουργίας ,βασισμένη στο νόμο του 7, στην ύπαρξη. Άλλος ένας κύκλος  συνειδητοποίησης του Θεού για τον εαυτό του.
7+6+5+4+3+2+1=28=2+8=10=1+0=1= μονάς
Η τριβή, η αλληλεπίδραση στα μέρη που εφάπτονται  το 6 με το 7 δημιουργεί   μια  νέα ουσία που είναι το μείγμα και των 2.
Το 6 γίνεται θετικό το 7 αρνητικό ως προς το 6 και το μείγμα τους το 8 είναι το ουδέτερο. Αφού συνυπάρχουν οι 3 ενέργειες πολωμένες κατάλληλα, δημιουργείται μια πραγματικότητα.
Αυτή η τρίτη γενιά των πρωταρχικών 3 δυνάμεων , δημιουργεί το τρίτο επίπεδο που είναι το 9. Είναι οι τρεις δυνάμεις στον εαυτό τους. Είναι η τρίτη γονιμοποίηση του απόλυτου.
Το 9 είναι η εδραίωση των 3 στη φύση. Η εδραίωση και των 3 όψεων του Θεού στη φύση. Η ολοκλήρωση μιας ολικής προβολής του Θεού στον εαυτό του. Το τέλος της εξάπλωσης της ιδέας, το τέντωμα της απλωμένης χορδής.
9+8+7+6+5+4+3+2+1=45=4+5=9!
Όλες οι εκπορεύσεις θα επακολουθήσουν αυτή τη διαδικασία μέχρι την «άκρη εξάπλωσης». Το 9 είναι το έσχατο σημείο.
Τα φυσικά επίπεδα που αναλογούν σε αυτή διάσταση ανήκουν στην υλη. Επομενως  η συνείδηση εκεί να είναι πιο περιορισμένη .
Το 10 είναι ο κύκλος στην αρχή. Η Επιστροφή στη μονάδα. Δηλώνει το μάζεμα μετά το τέντωμα της χορδής της δημιουργίας.
10=1+0=1= μονάδα.  Ο κύκλος με το σημείο στο κέντρο είναι το  10
Η δεκάδα σημαίνει το  κύκλο  υπάρξεως και καμπαλιστικά το άθροισμα είναι το 1+0 =1 που δείχνει τον Δημιουργό, την Αρχή- Τη δημιουργία- την επαναφορά στην αρχή.
Η δημιουργία είπαμε πως χωρίζεται σε 7  φυσικα επίπεδα .
Τα 7 επίπεδα που οι πιο πολύ γνωρίζουν είναι συνειδησιακά φυσικά επίπεδα και το καθένα περιέχει  από 7  υποεπίπεδα συνείδησης.
Συνεπώς έχουμε 49 υπο επιπεδα συνειδήσεως στη δημιουργία.
Φανταστείτε οτι εννέα σφαίρες δημιουργίας, με ένα κέντρο πηγής ενέργειας, διαπερνούν η μια την άλλη και οτι η καθεμία είναι η προβολή της εσώτερης της.
Το φυσικό πεδίο είναι η τελευταία κρούστα και είναι το πιο λεπτό πεδίο απ όλα, όπως σωστά αναπαριστά το αυγό.
Φανταστείτε οτι η μια εκπόρευση ξεκινά από το κέντρο, από την πηγή ενέργειας και διαπερνά όλες τις σφαίρες μέχρι τη κρούστα , την πυκνότερη φυσική υλική ουσία.
Εκεί που εφάπτεται αυτή η γραμμή  ζωής με το κάθε οριζοντια γραμμη των 9 σφαιρών, δημιουργουνται 7 γραφικες διασταυρωσεις  γραμμων, 7 σημεια , τα 7  φυσικα επίπεδα συνείδησης.
Αυτά τα σημεία διασταυρώσεων δημιουργούν  υπάρξεις, στιγμές ζωής,   πραγματικότητες.
Αυτές οι πραγματικότητες υπάρχουν ταυτόχρονα.
Εμείς ανάλογα σε ποια από αυτές εστιάζουμε (όμοιο- κραδαίνουμε) τη συνείδηση μας,  ζούμε και την ανάλογη πραγματικότητα .
Όλες οι πραγματικότητες είμαστε εμείς, όλες είναι κομμάτια δικά μας, πτυχές του ΕΙΝΑΙ μας, προβολες δικες μας.
Όπου εστιάσουμε τη συνείδηση εκεί έχουμε μια πραγματικότητα.
Προφανώς για τα σημεία πιο κοντά στο κέντρο ,το Θεό, χρειάζεται μεγαλύτερο ποσοστό  ελεύθερης συνειδήσεως (δεμένη καθεξις) για να καταφέρουμε να συγχρονιστούμε κραδαστικά.
 Δηλαδή ίδιου τύπου συχνότητες.
Επίσης φανταστείτε πόσο τρομερά πιο γρήγορα θα εκτυλίσσονται τα γεγονότα όταν κινείστε στη περίμετρο των εξώτερων κύκλων σχετικά με τους κύκλους κοντά στο κέντρο. 
Τρομερές διαδικασίες και αντιδράσεις, γεγονότα, σε μια περιστροφη ,σχετικά με τους εσώτερους  κύκλους που θα μένουν σαν ακίνητοι. 
Διαφορετική αντίληψη χρόνου.
Τα 7 επίπεδα της φύσης είναι ¨… το φυσικό, το αστρικό, το νοητικό, το ψυχικό-βουδικό, το πνευματικό- νιρβάνα και τα αφηρημένα πάνω από την αντίληψη μας, παρά νιρβάνα πεδιο , και μαχα παρά νιρβάνα .
Οι 7 πραγματικότητες που σχηματίζονται στη κάθετη γραμμή της ζωής είναι οι 7 κοσμικές ταξεις… 
1)Πρωτοκοσμος =όλοι οι πνευματικοί - κοσμικοί Ήλιοι, Πηγές ενέργειας τριπλής ουσιας,
2)Αγιοκοσμος=όλα τα άστρα και οι πλάνητες μέσα στο διάστημα μας, όλοι οι γαλαξίες γυρω από το πνευματικό μας ήλιο. (ένα κοσμικό ηλιακό σύστημα)
3)Μακροκοσμος=Ο γαλαξίας μας
4)Δευτεροκοσμος=Το ηλιακό μας σύστημα
5)Μεσοκοσμος=η Γη μας
6) Μικροκοσμος= Ο άνθρωπος
7)Τριτοκοσμος= η  υποατομική υλη, στις βυθισμένες διαστάσεις στο εσωτερικό των πλανητών και των δορυφόρων τους.
Όλα μεταξύ τους πολώνονται αντίθετα για να υπάρχει η γενική ροη ενέργειας, και να δίνει ύπαρξη το κέντρο στα άκρα. Το κατώτερο πάντα πολώνεται αρνητικά ως προς το ανώτερο.
Αυτές οι πραγματικότητες αντιστοιχούν για όλες τις εκπορεύσεις -γραμμές ζωής και κάθε παρακλάδια  που δημιουργούνται μέσα σε κάθε σύμπαν-γαλαξίες-ηλιακά συστήματα-γαίες-ανθρωπότητες, βυθισμένες περιοχές πλανητών και δορυφόρων τους.

Μέσα σε αυτές τις πραγματικότητες εστιάζεται η συνείδηση και δημιουργεί μορφές για να υπάρχει και να την επεξεργάζεται.
Έτσι έχουμε ορισμένους τύπους συνειδήσεις άμορφους στα πνευματικά πεδία,
 Έχουμε το ΕΙΝΑΙ μας, τον Εσώτερο  μέσα στο Παγκόσμιο πνεύμα, έχουμε τη Χριστική συνείδηση, έχουμε τις αρχαγγελικές συνειδήσεις, τις αγγελικές, την ανθρώπινη, τη ζωική, τη φυτική, την ορυκτή, την υποατομική

Κάθε μια κυριαρχεί και λειτουργεί σε ένα φάσμα μέσα στα επίπεδα της φύσης και της πραγματικότητες, με μορφή και άμορφα.
Ο Άνθρωπος έχει το συνειδητό , το υποσυνείδητο και το υπερσυνείδητο.
Αυτές οι τρεις τύποι συνειδήσεως υπάρχουν σε όλα τα είδη συνειδήσεως σε διαφορετική κλίμακα .
Στο σημείο που τέμνονται οι προβολές του υπερσυνείδητου, υποσυνείδητου και συνειδητού, δημιουργείται μια πραγματικότητα. 
 Εκεί είναι εστιασμένη, έρχεται σε ύπαρξη, ζει μια συνείδηση.
 Ομοιοκραδαίνεται με τη συχνότητα της αντίστοιχης πραγματικότητας.
Στη δημιουργία το υποσυνείδητο (ένστικτο) είναι πολωμένο αρνητικά, το υποσυνείδητο είναι πολωμένο θετικά και το συνειδητό ουδέτερα με την γραμμή της ζωής.
Το υποσυνείδητο είναι η μνήμη , το αρχέτυπο για τη δημιουργία. Το καθ εικόνα.
Το υπερσυνειδητο είναι η ιδέα προς το ανώτερο, η έλξη προς το καθ ομοίωση.
Το συνειδητό είναι η μεταβολή, η επεξεργασία, η ένωση, η γέφυρα μεταξύ των 2 άλλων.
Η ισορροπία και συγχώνευση των τριών σε ενα …παρελθόν-μέλλον-παρον, δημιουργούν το ΑΙΩΝΙΟ ΤΩΡΑ.
Το υπερσυνείδητο έχει την ανάκλαση του στο δεξί ημισφαίριο του εγκέφαλου. Ελέγχει τα  ερεθίσματα του ανώτερου μέρους του ΕΙΝΑΙ μας. (έμπνευση, φαντασία ,συναισθήματα, άυλα).
Το συνειδητό ανακλάται στο  αριστερό ημισφαίριο και ασχολείται με τη λογική, προσωπικότητα, την υλη.
Το υποσυνείδητο είναι αυτό που ελέγχει τα υγρά του σώματος και ορμόνες. Είναι ο μεσολαβητής μεταξύ των υλικών και άυλων. Είναι ο ισορροπιστής και η γέφυρα των 2 μερών του ΕΙΝΑΙ μας, των 2 πολώσεων μας και είναι το ουδέτερο. Ανακλάται στον αδένα Πινεαλ ,στην επίφυση.

Τα Πάντα είναι το ΕΝΑ, που χωρίζεται σε,   διαχωρισμό-αυτοσυνείδηση-ενότητα.
Όπως πάνω έτσι και κάτω!! Οι φάσεις της συνείδησης μας στο υλικό πεδίο προσδίδουν και τις αντίστοιχες ιδιότητες μας , μέσω των  οποίων δημιουργούμε τις μορφές-σώματα-οχήματα πλάθοντας τα με  νοητική ουσία-την υλη.
Η μερική έκφραση συνειδήσεως μας στο υλικό επίπεδο ξεκινά με το διαχωρισμό!

 Σκεφτείτε το διαχωρισμό σε διάφορα σύνολα ατόμων, τα  ορυκτά, τα υγρά, αέρια στοιχειά στη γη και πως άρχισε να δημιουργείται βιολογική ζωή για να οδηγηθούμε στην αυτοσυνείδηση-ατομικότητα-άνθρωπο και πως πάλι σε ανώτερη κλίμακα οδηγείται ημι-υλικά, ενεργειακά ,σε αγγελικά και άλλα πνευματικά όντα προκαλώντας την ενότητα. 
Όλες αυτές οι μορφές διοικούνται από συνειδήσεις διαφόρων επιπέδων.
Η αρνητική πόλωση ως προς τη κεντρική Πηγή Ενέργειας είναι πάντα πρόσκαιρη μέχρι να εμφανιστούν και οι 3 δυνάμεις. 
Χρειάζεται, γι αυτό και όλοι περνάμε από αυτή τη φάση .
Στον υλικό κόσμο, στα κατώτερα αστρικά επίπεδα οι πολωμένοι  αρνητικά είναι τα όντα της αριστερής οδού. 
 Για το νου, «το κακό».
Δαίμονες, εγώ, πεσμένοι Άγγελοι.
Ζουν παρασιτικά, ημισυνειδητά και συνειδητά ,όπως κάνουν οι ιοί αλλά ασυνείδητα,   εις βάρος των ανθρώπων.
Η κεντρική Πηγή είναι η ενέργεια που ζωοποιεί τα πάντα.
 Όλα τα αλλα όντα είναι μετασχηματιστές της, και τη διαμοιράζουν στα κατώτερα επίπεδα.
 Οχι όπως νομίζουν οι επιστήμονες οτι κρύβεται στο σημείο μηδέν , στο υποατομικό επίπεδο.

 Εκεί είναι επιστροφή της εκπόρευσης , αλλαγή πολικότητας της δύναμης και ίσως μια στιγμιαία αδράνεια μέχρι να πολωθεί αντίθετα. (δεύτερος Θάνατος) που εννοεί ο Δάσκαλος Σ.Α.Β.
Ένα ηλεκτρόνιο της τέταρτης διάστασης, αστρικό ηλεκτρόνιο είναι περίπου 1000 φορές μεγαλύτερο σε όγκο και περιέχει 1000 περίπου φορές ποσότητα ενέργειας από το ηλεκτρόνιο στο φυσικό επίπεδο.

Ένα σημείο διευκρίνησης είναι ,οτι κατά τη δημιουργία οι ακτίνες ζωής-Θεϊκοί σπινθήρες, αναβλύζουν από την κεντρική πηγή φτάνοντας ως το τελευταίο δημιουργημένο επίπεδο και ξαναγυρίζουν.
 Εμείς είμαστε ανώτερου είδους σπινθήρων της κοσμικής ημέρας, με τη έννοια οτι θα ταξιδέψουμε σε όλες τις σφαίρες, όλης της εξαπλωμένης δημιουργίας από το κέντρο.
Θα έχουμε εμπειρίες όλων των πεδίων της φύσης για να προσφέρουμε στο όλο.
Έχουμε τη δυνατότητα να γίνουμε τρομερά θεϊκά συνειδητά όντα πριν τη συγχώνεψη του ΕΙΝΑΙ μας με το Θεό, και δίκαια να κάτσουμε εκ δεξιών Του.




                                              -------------------------------------------------
«Θα πάω για ένα περίπατο στο δάσος, κουράστηκα στον υπολογιστή μπροστά…..»
Αυτόματα δημιούργησα μια πραγματικότητα. Ήδη στο νοητικό έφτιαξα τη πραγματικότητα που πηγαίνω περίπατο στο δάσος, ίσως και στο συναισθηματικό επίπεδο λόγο της επιθυμίας και αν έχω τη δύναμη της θέλησης που χρειάζεται… οι κραδασμοί θα προχωρήσουν στην υλη και θα δημιουργήσουν και στο φυσικό πεδίο μια πραγματικότητα ίδιου τύπου…. και θα πάω !

Ας ξαναγυρίσω στη στιγμή, ήμουν σε άλλη πραγματικότητα….



Ειρήνη σε όλους!






ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟ ΕΓΩ ΜΑΣ Ο ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΣ

  ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Φίλοι μου αυτά που τώρα ακούγονται στις εκπομπές και από δήθεν αφυπνισμενους , τα έχουμε δώσει...