Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ


Πάντα ο κόσμος στο μεγαλύτερο ποσοστό του ήταν και είναι καθοδηγούμενος, είτε από σκοτεινές είτε από φωτεινές δυνάμεις.

Πρέπει να παραδεχτούμε , ότι και από τις δυο πλευρές υπάρχουν άνθρωποι που έχουν καταφέρει να αναβαθμιστούν πιο πολύ από το μέσο άνθρωπο.

Έχουν αποκτήσει δυνάμεις πέρα του κανονικού .. δε μιλώ για αιώρηση και τηλεκινηση, τέτοιου είδους φανταχτερά επιτεύγματα!
 Μιλώ για τα πιο εσωτερικά πράγματα, όπως κυριαρχία στον εαυτό τους, ενόραση και ψυχολογία με την έννοια της λέξης. 
 Γνώση, με λίγα λόγια  μαθαίνουν τους απόκρυφους νόμους της φύσης, του ανθρώπου,  και ελίσσονται ανάλογα, όχι όπως ο κοινός ασυνείδητος άνθρωπος.
Αυτές είναι μερικές από της δυνάμεις που χρησιμοποιούν για να καθοδηγούν τον κοσμάκι και να τον κρατά σε λήθαργο.

Ξέρουν ότι ο κοινός άνθρωπος δεν έχει δική του βούληση, ξέρουν ότι ο κοινός άνθρωπος δεν έχει θέληση παρά μόνο για τις επιθυμίες του, Ζει με το ένστικτο και είναι ο ίδιος έρμαιο του.

Αυτοί λοιπόν που θέλουν να εκμεταλλευτούν τους "κατώτερους" ασυνείδητους αγνοούντες ανθρώπους δεν έχουν παρά να τους βάλουν το καρότο στο μυαλό  και οι ασυνείδητοι θα παίξουν το ρόλο του γαϊδάρου!

Είστε σίγουροι οτι δεν καθοδηγήστε? 
Είστε μήπως κυρίαρχοι του εαυτού σας?
Ασχοληθήκατε με αυτό?
 Δουλέψατε για αυτό?
 Ψάξατε για αυτό? 
 Βρήκατε?

Ένα απ τα κόλπα των πονηρών είναι  ότι λένε " οποίος ψάχνει τέτοια πράγματα τρελαίνεται"!
Αμέσως ασυνείδητα σας γεμίζουν με φόβο, τον εχθρός της γνώσης, το συνένοχο του διανοητισμού.


Ξεκινώ να δώσω μερικά παραδείγματα υποχθονίων πραγμάτων που κρατάνε το κόσμο κοιμισμένο.
Καταρχήν οτιδήποτε δεν ανήκει στα συμφέροντα τους το κτυπάνε από μέσα, δλδ  βοηθάνε στο να αλλοιωθεί το πραγματικό απ τους ίδιους οπαδούς του, βοηθώντας τους οπαδούς να "πέσουν" στο πειρασμό και στην επιθυμία τους. 

Χαλαρώνοντας η πίστη σε αυτό που κανείς, σίγουρα θα παρασυρθείς στο λάθος. 

Μετά αυτό έχει αλυσιδωτές αντιδράσεις.
 Τα πρόσωπα κλειδιά σε καίρια σημεία, παύουν να είναι πλέον ικανά των θέσεων τους!

  Άρα δεν λειτουργεί σωστά το σύστημα, έτσι  υπάρχουν αντιδράσεις,  οι πονηροί  να κάνουν απατεωνιές, έρχεται η αδικία .... και η αδικία φέρνει την έλλειψη φρονήματος, θέλησης, γεμίζουν με αγανάκτηση, εκδίκηση, αδιαφορία, φόβο και πανικό.

Βάλτε τώρα αυτά που είπαμε στα γρανάζια της κοινωνίας..

Θρησκεία, δείτε πως κατάντησε η εκκλησία , ο κλήρος, έχει αρχίσει από μέσα του το κακό διότι πρόσωπα κλειδιά έπεσαν στις επιθυμίες τους και πούλησαν τις ιδέες τους.

 Μέχρι που τώρα έχει πλήρως καταληφθεί και λειτουργεί άψογα σαν ένας μεγάλος οργανισμός  με τεραστία κεφάλαια οικονομικά παίζοντας τη μαριονέτα των δυνάμεων των "πονηρών".

Οι κυβερνήσεις, τα κόμματα , έχουν διαβρωθεί από μέσα τους διότι πάντα υπάρχει η αδυναμία στον άνθρωπο, εκμεταλλεύονται τις ξεπουλημένες στο χρήμα και στη δόξα, μαριονέτες τις βουλής.

Παιδεία.
 Εδώ είναι το ψέμα σε όλο το μεγαλείο του. φτιάχνουν ανταλλακτικά όχι ανθρώπους, μυούν ανθρώπους στο ξεπουλημένο και διαβρωμένο σύστημα, ειδικεύουν τόσο πολύ τον άνθρωπο που χάνει το νόημα της μόρφωσης. 
Τέλεια εκπαιδευμένος για το σύστημα των πονηρών όπως οι στρατιώτες.
 Διότι δεν έχουμε άξιους εκπαιδευτές. 
Πρόσωπα σε λάθος θέσεις, πλήρως ασυνείδητα, πλήρως φοβισμένα και αδύναμοι στον εαυτό τους. Πως θα μπορέσουν να δώσουν το παράδειγμα το φως οι τυφλοί επιστήμονες?

 Δείτε τη τεχνολογία και δείτε τη ψυχολογία. Δείχνει τις όψεις του ανθρώπου.
 Θέλουμε να κατοικήσουμε και στο διάστημα!
 Τόσο πολύ αλλόφρονες ώστε να προσπαθούν να κατακτήσουν το διάστημα και δεν μπορούν να ζήσουν στη γη. Τη φύση  καταστρέφουμε. 

 Ψάχνουμε να βρούμε φάρμακα να επιμηκύνουμε τη ζωή μας, να βρούμε την αθανασία! 
  μα καλά μας αξίζει? 
ΠΌΣΟ εγωιστής πια είναι ο άνθρωπος και τα βάζει με το θεό?
 πήρε τη θέση του? είναι ικανός   μήπως? καλύτερος?

 Αυτοκαταστρεφόμαστε! Το μόνο καλό για το σύμπαν!

Δείτε όλα τα γρανάζια τις κοινωνίας. Που λειτουργεί κάτι σωστά?
 Μόνο  εκεί που υπάρχουν σωστοί, τουλάχιστον στη πλειοψηφία ε? Που υπάρχει αυτό?  Διότι αν υπήρχε κάτι θα δούλευε σωστά και μιλώ για τους ανθρώπους όλους, όχι σωστά για τους λίγους πονηρούς.

Έτσι λοιπόν βαράνε τους αδύναμους εκεί που πονάνε, στην έλλειψη κυριαρχίας πάνω στον εαυτό τους.

  Αργά η γρήγορα υπερνικά το πάθος τους που έχει πολλούς ρόλους όπως οικογένεια, υποχρεώσεις, επιθυμίες, βίτσια, ελευθερία, ισότητα.

 Όλα αυτά θα μου πείτε είναι σωστά και καλά, κι όμως  , εκεί από πίσω είναι κρυμμένοι!
 Ποτέ δε σας αφήνουν να τα έχετε όπως πρέπει, παρά μόνο όπως θέλουν αυτοί, εικονικά!

Άνθρωποι που θέλουν να πάνε στο διάστημα, με τεχνολογία με ουρανοξύστες και ελικόπτερα με φάρμακα και κλωνοποίηση,  δουλεύουν χιλιάδες να τα παίρνει ένας, τι αδικία!! 

 Σκλάβοι του μισθού για να ικανοποιήσουν τα πάθη τους!  "" Εγώ να μην κάνω οικογένεια, να μη κάνω παιδιά, να μην έχω λεφτά, να πεινάσω? Να μην πάρω και εγώ αμάξι? "'

 Όλοι θέλουν να τα κάνουν όλα, αλλά τόσο κοιμισμένοι που δεν κοιτάνε,  απ τη λύσσα , το φόβο  και τη ζήλια που τους κατέχει δλδ την αδυναμία τους, την αγνοία τους,  το  "ποιοί δε τους αφήνουν!   "

 « Όλα και όλα...   έτσι είναι το σύστημα και τώρα με τη παγκοσμιοποίηση έτσι είναι παντού , τώρα θα τα αλλάξουμε? » 

 Είδατε πως γεννιόμαστε στην αγνοία και στην εκμετάλλευση τω πονηρών? Από γενιά σε γενιά, αναλώσιμοι σκλάβοι των πονηρών.

Δεν απορείτε γιατί ένας ποδοσφαιριστής, μια τραγουδίστρια, ένας ηθοποιός και γενικά  υπάρχουν κάτι υπέρογκοι μισθοί σε ανθρώπους με «χαμηλού» πνευματικού επίπεδου επαγγέλματα?

 Είναι προσφορά και ζήτηση μόνο? 
Μήπως έτσι ωθούν το αδύναμο λιγούρη ανθρωπάκο να πάει προς τα κει αντί για το πνεύμα? Χρυσοπληρώνεται τώρα η πραγματοποίηση των βιτσιών και επιθυμιών!
 Βοηθάνε στην εξάλειψη των παθών  ή   βοηθάνε τον άνθρωπο να αποκτήσει λεφτά με όλους τους τρόπους ώστε ο καθένας να κάνει το στραβό του είτε πρέπει είτε όχι?

Η τηλεόραση και το ιντερνέτ είναι σε όλα τα σπίτια .

Χωρίς λόγο προβάλλουν χαμηλού επίπεδου πράγματα, στο όνομα της επιλογής και της ποικιλίας και στο όνομα της ελευθερίας! 

Αυτοί ξέρουν ότι θα κάνεις το λάθος ,  και συ νομίζεις ότι είσαι ελεύθερος...!!



Ειρήνη σε όλους!

Τελος  α'μερους

ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟ ΕΓΩ ΜΑΣ Ο ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΣ

  ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Φίλοι μου αυτά που τώρα ακούγονται στις εκπομπές και από δήθεν αφυπνισμενους , τα έχουμε δώσει...