Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ

Ακούω κρίση και νομίζω οτι κάτι δεν υπολογίσαμε καλά, οτι κάτι δεν πήγε όπως καθοριζόταν, οτι είχαμε πραγματικά ενα ξαφνικό επεισόδιο. Κάθε ενορατικός ξέρει οτι όλα τα άκρα δημιουργούν επαναφορά στο κέντρο, και οτι τίποτα δε λειτουργεί σωστά από μόνο του παρά με τη συνοχή πολλών πραγμάτων.
Προκαθορισμένα κόλπα, τα λένε κρίση στο λαό. Παίζουν με τις ζωές των φτωχών, τα έθνη, τη χλωρίδα και τη πανίδα όπως παίζουν τα λεφτά στο καζίνο.
Έχουν βάλει τους κανόνες , τους νόμους όλους υπέρ τους και σου λένε οτι έχεις και συ δικαίωμα επειδή είσαι ελεύθερος να κάνεις οτι θες!Να ψηφίσεις ότι θες, να μάθεις ότι θες, να πιστέψεις ότι θες, να αγοράσεις ότι θες...αρκεί να μη σε νοιάζει  για τους άλλους. Τι πονηριά κρύβει αυτό...κέρδισε εσύ ότι καταφέρεις και μη σε νοιάζει ο άλλος τι κάνει...διότι είναι δικαίωμα του!
Έτος 2010 και ο πλέον διαστημικός άνθρωπος έχει ενα σύστημά στη κοινωνία όπου επιτρέπει να δουλεύουν χιλιάδες για έναν....ακόμα?Μετά από τόοοσα χρόνια, και αυτό είναι δημοκρατία, δημο-κρατικά...αυτό που θέλει ο λαός,  δεν είναι περίεργο?
Ο λαός απαθέστατα το δέχεται επειδή του αρέσει να τρώει αποφάγια , γιατί είναι ελεύθερος να τρώει αποφάγια και γιατί μπορεί και εκείνος να κάνει το ίδιο σε άλλους πιο πεινασμένους..και να νιώσει και κείνος "προϊστάμενος", να είναι ελεύθερος να "λυπηθεί" κάποιον άλλον εκτός του εαυτού του. Ναι, έχει το δικαίωμα! διότι έχουμε δημοκρατία...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟ ΕΓΩ ΜΑΣ Ο ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΣ

  ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Φίλοι μου αυτά που τώρα ακούγονται στις εκπομπές και από δήθεν αφυπνισμενους , τα έχουμε δώσει...